Rozsdamentes nyeles nagy lyukú sajtreszelő

Rozsdamentes nyeles nagy lyukú sajtreszelő
Rozsdamentes nyeles nagy lyukú sajtreszelő
Rozsdamentes nyeles nagy lyukú sajtreszelő
Rozsdamentes nyeles nagy lyukú sajtreszelő
Rozsdamentes nyeles nagy lyukú sajtreszelő
Rozsdamentes nyeles nagy lyukú sajtreszelő
keskeny reszelő, kézi sajtreszelő
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
PL967879-AMB
Vonalkód:
5904134967879
Súly:
7.50 dkg
Szélesség:
5.50 cm
Hosszúság:
24 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A Rozsdamentes nyeles nagy lyukú sajtreszelő elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga 0.5 mm vastag nemesacéllemez, érdesített tartós vágó reszelő felület, és nemesacél markolat. Gyerekek elől elzárandó. Pengéinek köszönhetően vágja a csokoládét, citromot, hagymát, gyömbért, kókuszt, répát, sajtot stb. A hosszú, keskeny nyél garantálja a kényelmes, kézhez álló használatot. Mosogatógépben mosható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 24 cm; - hasznos felület: 11,50 cm
- szélesség: 5,50 cm
- furat átmérő: 0,42 cm
- tömeg: 0,075 kg

Sonkás, sajtós, hagymás, olívabogyós pizza

Hozzávalók 4 főre
A tésztához:
 500 g liszt (200 g teljes kiőrlésű tönköly, 200 g és 100 g teljes kiőrlésű rozsliszt)
 15 g só
 2 dl víz
 1 dl tej
 10 g cukor
 7 g instant élesztő

Paradicsommártáshoz:
 2,5 dl paradicsomszósz (vagy két db 70 g-os sűrített paradicsom konzerv)
 két gerezd apróra vágott vagy reszelt fokhagyma - morzsolt oregánó és bazsalikom (ha van friss, az a legjobb)
 csipet só
 lehelet cukor
 tört bors
 0,1 dl víz, csak a sűrített paradicsomos változatnál

Feltéthez:
 100 g sonka, apróra vágva
 200 g mozzarella (két zacskó)
 1 fej lila-hagyma
 50 g karikára szelt olívabogyó

Elkészítése:
Az 1 dl tejet langyosra melegítjük, elkeverjük benne a 10 g cukrot és beleöntjük a 7 g instant élesztőt - a poharat meleg helyre félre tesszük, hogy az élesztő beinduljon. Az 500 g szoba-hőmérsékletű lisztet és a 15 g sót tálba öntjük (precízek át is szitálhatják a lisztet). A felfutott élesztőt a liszt közepébe mélyesztett üregbe öntjük, elkezdjük összedolgozni. Pár kézmozdulat után hozzáadunk 1,5 dl langyos vizet (nem a teljes mennyiséget!), majd tovább gyúrjuk a tésztát. Az étel alapja a jó tészta, aminek az elkészítésénél nem szabad grammra pontosan a receptekre hagyatkozni, mert ahány liszt annyiféle viselkedés. Az a lényeg, hogy az összegyúrt tészta kilapításkor ne törjön, azt az állapotot próbáljuk elérni, amikor az anyag kissé gumiszerűen rugalmas, nem ragad a konyhapulthoz. Ha törik, pár csepp vízzel gyúrjuk jól át, ha ragacsos, csipet liszt hozzáadásával próbáljunk korrigálni. Aranyszabály a mértékletesség és türelem. Az összedolgozott tésztát tegyük meleg helyre és takarjuk le egy meleg vízzel benedvesített konyharuhával - nagyjából fél órát pihentetjük, kelesztjük. Öntsük a 2,5 dl paradicsomszószt egy lábosba (ha sűrített paradicsom konzerveket használunk, adjunk hozzá egy kis vizet.) Adjuk a paradicsomhoz a morzsolt oregánót, bazsalikomot, reszelt (vagy apróra vágott) fokhagymát, a sót, cukrot és tört borsot, majd alacsony lángon (alacsony fokozaton) főzzük össze. Amikor kóstolásra megfelelő az íz és az állag is krémes, vegyük le a tűzhelyről. Gyújtsuk be a sütőt és hevítsük 190-200 fokra. Vegyük elő a megkelt tésztát és nyújtsuk ki kb. 3-5 mm vastagságúra. Aki a vastagabb tésztát szereti, ne nyújtsa ennyire vékonyra. Nyújtás előtt érdemes kiválasztani, miben fogjuk megsütni és ehhez a formához (négyzetes, kör) igazítani a nyújtandó tésztát. A jó zománcos vagy teflon tepsit/pizza sütőt nem kell sem olajjal sem vajjal kikenni, elég, ha a kinyújtott tészta alja kicsit lisztes. Ha nem bízunk a tepsiben, akkor kis olívaolajt kenhetünk alá, de ne ússzon benne a tészta. A tepsibe igazított tésztára kenjük rá a paradicsomszószt, majd szépérzékünknek megfelelően tegyük rá a felvágott sonkát, olívabogyót, hagymakarikákat és a szintén felkarikázott mozzarellát. Oregánó mániások még szórhatnak rá egy kicsit a fűszerből.
Tegyük be az előmelegített 190-200 fokos sütőbe és süssük 15-20 percig, amíg a sajt teteje kicsit megpirul.

Reszelő - Daraboló
Anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógépbe mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak


Szállítási díjak fizetési lehetőségek szerint!

Bankkártyás fizetéssel: 1 590 Ft.
Banki átutalással: 1 450 Ft.
Utánvétellel:
- Házhoz-szállítással: 1 990 Ft.
- Postán maradó: 1 750 Ft.

Szállítási idő!
Csomag összeállítási idő 2-7 munkanap.
Szállítja az MPL futárszolgálat.
Kézbesítés a csomag feladástól számított 1-2 munkanap.

Megjegyzés:
- Saját árukészlettel rendelkezünk, viszont előfordulhat, hogy a megrendelt termék kifogy. Ilyen esetbe 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot!

Telefonos ügyfélszolgálat:
Figyelem! - Számkijelzés nélküli telefonhívásokat nem fogadunk!

Hétfőtől - Péntekig:
   09 - 17 óra között
Szombaton:
   09 - 13 óra között
Vasárnap nincs ügyfélszolgálat!

Tel: 06-20-3710869
       06-30-8198418
E-mail: info@edenyhu.hu