Rozsdamentes hullámos krumplitörő

Ágasra hasonlító eszköz, az egyik végén markolattal a másikon hullámosra hajtott vékony gömbvassal.
Ágasra hasonlító eszköz, az egyik végén markolattal a másikon hullámosra hajtott vékony gömbvassal.
Ágasra hasonlító eszköz, az egyik végén markolattal a másikon hullámosra hajtott vékony gömbvassal.
Ágasra hasonlító eszköz, az egyik végén markolattal a másikon hullámosra hajtott vékony gömbvassal.
Ágasra hasonlító eszköz, az egyik végén markolattal a másikon hullámosra hajtott vékony gömbvassal.
Rozsdamentes hullámos krumplitörő
krumplinyomó, burgonyatörő, pityókatörő, burgonyaprés, burgonyanyomó
Ár:
1.990 Ft
Cikkszám:
PL967794-AMB
Gyártói cikkszám:
96779
Vonalkód:
5904134967794
Súly:
0.11 kg
Hosszúság:
26 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A rozsdamentes hullámos krumplitörő egy egyszerű kézi mechanikus, fémből készült szerkezet melynek segítségével könnyen és gyorsan pépesíthetjük a főtt krumplit. A burgonyatörő, más néven krumplitörő bármely puhára főtt zöldség és gyümölcs pépesítésére is alkalmas. Az anyaga krómacél.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható, de nem ajánlott.

Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 26 cm
- markolat átmérő: 1,85 cm
- munkafelület: 9×7 cm
- tömeg: 0,110 kg

Szilvás gombóc

Hozzávalók:
 10 dkg prézli (zsemlemorzsa)
 20 szem besztercei szilva (Perpence)
   6 db. nagyobb pityóka (krumpli)
   6-7 nagykanál disznózsír (sertés)
   6 nagykanál gríz
   2 -3 evőkanál cukor
   1 dl evőolaj
 - három db. tojás
 - só, ízlés szerint
 - fahéj, ízlés szerint

Elkészítése:
A pityókát (krumplit) megfőzzük sós vízben. Még melegen meghámozzuk és átnyomjuk a pityókanyomón, hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük a 3 tojást, majd a grízzel, zsírral, liszttel, 1 kiskanál sóval, 2 nagykanál cukorral összegyúrjuk. A tésztát belisztezett lapítón (gyúródeszkán) laskanyújtóval (sodrófával) kinyújtjuk. Késsel a széleit levágjuk úgy, hogy négyzetet kapjunk, amit egyenletesen felkockázunk (kb. 20 db).
A kockák közepére a kimagozott szilvát rárakjuk (előzőleg fahéjas cukorba forgatjuk) és gombócokká formáljuk.
Közben a sós vizet odarakjuk főni. A gombócokat a fövő vízbe dobigájuk (dobáljuk, tesszük). Ha feljöttek a víz tetejére kiszedjük és az olajban pirított prézlibe forgatjuk. A levágott tésztaszélekből kisujj vastag nudlikat sodorunk és azt is megfőzzük, prézlibe forgatjuk. Fahéjas cukorral tálaljuk.

Törő - Préselő
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Bal és Jobbkezses:Igen
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen, de nem ajánlott!

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek