- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Rozsdamentes lisztszita 15D
Rozsdamentes lisztszita 15D
Rozsdamentes lisztszita 15D
króm lisztszita, lisztszita rozsdamentes kerettel, fém szita
Ár:
990 Ft
Cikkszám:
HU053057-15
Vonalkód:
5996562053057
Gyártó:
Súly:
5 dkg
Ürtartalom:
6 dl
Magasság:
4.15 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes lisztszita 15D beszerzése a legjobb választás. Egy háztartási eszköz, ami hengeresre alakított nemesacél keretből és a benne kifeszített vékony acél szövedékből készült. Ide-oda mozgatásával (rázó mozdulatok), a szemcsés vagy por alakú őrlemény, kisebb és nagyobb szemcséit választjuk szét.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 14 cm; - külső: 15 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,15 cm
- tömege: 0,050 kg
- űrtartalom: 0,60 liter
Amerikai brownie:
Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg csokoládé
4 tojás
35 dkg cukor
1,75 dl olaj
17,5 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor
egy fél teáskanál só
egy fél rúd vanília
vaj a kikenéshez
10 dkg mogyoró
Elkészítése:
Az étcsokoládét kis darabokra törjük. A mogyoróból 7 dkg-ot finomra őrölünk, a maradék 3 dkg-ot pedig durvára vágjuk, ezzel fogjuk a végén az elkészült édességet díszíteni. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk. Figyeljünk arra, hogy a víz ne legyen forró vagy nagyon meleg, csak langyos. A tojást a cukorral habosra verjük. Miután már szép habos, óvatosan hozzákeverjük az olvasztott csokoládét és a végén hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót, az őrölt mogyorót és a vaníliarúd kikapart belsejét. Az egészet egynemű masszává keverjük. Egy vajjal kikent tepsiben (kb. 40×28 cm nagyságú, 3 cm magas forma), kb. 150-170 fokon 30 percig sütjük. Tálaláskor megszórhatjuk durvára darált mogyoróval. Mogyoró helyett használhatunk mandulát is.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 14 cm; - külső: 15 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,15 cm
- tömege: 0,050 kg
- űrtartalom: 0,60 liter
Amerikai brownie:
Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg csokoládé
4 tojás
35 dkg cukor
1,75 dl olaj
17,5 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor
egy fél teáskanál só
egy fél rúd vanília
vaj a kikenéshez
10 dkg mogyoró
Elkészítése:
Az étcsokoládét kis darabokra törjük. A mogyoróból 7 dkg-ot finomra őrölünk, a maradék 3 dkg-ot pedig durvára vágjuk, ezzel fogjuk a végén az elkészült édességet díszíteni. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk. Figyeljünk arra, hogy a víz ne legyen forró vagy nagyon meleg, csak langyos. A tojást a cukorral habosra verjük. Miután már szép habos, óvatosan hozzákeverjük az olvasztott csokoládét és a végén hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót, az őrölt mogyorót és a vaníliarúd kikapart belsejét. Az egészet egynemű masszává keverjük. Egy vajjal kikent tepsiben (kb. 40×28 cm nagyságú, 3 cm magas forma), kb. 150-170 fokon 30 percig sütjük. Tálaláskor megszórhatjuk durvára darált mogyoróval. Mogyoró helyett használhatunk mandulát is.
Paraméterek
Szita - Rosta | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Átmérő belső: | 14.00 cm |
Átmérő külső: | 15.00 cm |
Magasság belső: | 4.00 cm |
Magasság külső: | 4.15 cm |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*