Tésztalyukasztó és kekszmintázó henger

Tésztalyukasztó és kekszmintázó henger
Tésztalyukasztó és kekszmintázó henger
Tésztalyukasztó és kekszmintázó henger
Tésztalyukasztó és kekszmintázó henger
Tésztalyukasztó és kekszmintázó henger
Tésztalyukasztó és kekszmintázó henger
sütemény lyukasztó
Ár:
1.250 Ft
Cikkszám:
HU116129
Gyártói cikkszám:
M00892
Vonalkód:
5999103116129
Gyártó:
Súly:
5.50 dkg
Szélesség:
11 cm
Hosszúság:
17.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Tésztalyukasztó és kekszmintázó henger anyaga az élelmiszeriparban használható szilikonalapú kemény műanyag. Tökéletesen alkalmas a pizza tészta, egyéb tésztafélék, valamint sütemények felületének lyukasztására, marcipán és fondant formázására. A tésztalyukasztó és kekszmintázó henger lyukakat szúr a tésztába, így sütés közben a levegő egyenletesen eloszlik, és nem keletkeznek levegőbuborékok. Segítségével gyorsan és egyenletes távolságban lehet kilyukasztani a tésztát, hogy sütés közben ne hólyagosodjon fel.
Tisztítása semleges meleg mosogatószeres vízzel. Mosogatógépben mosható de nem ajánlott!

Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 17,50 cm; - markolat nélkül: 7,50 cm
- szélesség: 11 cm
- tömeg: 0,055 kg
- munkahenger átmérője: 10 cm
- tüskék hosszúsága: 1,35 cm
- tüskék száma: 42 db

Almás rétes mazsolával, fahéjjal

Hozzávalók
    1 csomag réteslap
    5 dkg zsemlemorzsa
    5 dkg mazsola
  80 dkg alma
  10 dkg cukor
  10 dkg vaj
- fahéj, ízlés szerint

Elkészítése:
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük. Hozzákeverjük a cukrot, a mazsolát, a fahéjat, és addig érni hagyjuk, míg előkészítjük a réteslapokat. Nedves konyharuhára teszünk egy réteslapot, majd megkenjük olvasztott vajjal, jöhet a következő lap, összesen. Ezt megszórjuk zsemlemorzsával. Az almás tölteléket jól kinyomkodjuk, és megtöltjük a lapot. A tölteléket a szélétől és az oldalától is kicsit beljebb rakjuk, majd az oldalát behajtjuk. Egy konyharuha segítségével feltekerjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, a tetejét tésztalyukasztó hengerrel megszurkáljuk (hengereljük) majd olvasztott vajjal vagy tojással lekenjük. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük. Ha megsült, porcukorral megszórjuk a tetejét.

Cukrász segédeszköz
A termék anyag összetétele:Szilikonalapú műanyag
Mosogatógéppel mosható:Nem
Szín:Fehér - Zöld

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Akciós termékek

AKCIÓBükkfából készült redőnyzáras 38 cm hosszú, 29 cm széles, 28 cm magas kenyér és pékáru tartó.
14.990 Ft12.990 FtKorábbi ár:14.990 Ft
AKCIÓHajtókaros meghajtású mechanikus fémszerkezet, gyűjtőgarattal, préselő hengerrel és rostéllyal.
19.990 Ft18.990 FtKorábbi ár:19.990 Ft