- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Kétrészes műanyag tojásszeletelő
Kétrészes műanyag tojásszeletelő
Kétrészes műanyag tojásszeletelő
tojásszeletelő 2 az 1 -ben, tojásvágó, kombinált tojásszeletelő
Ár:
1.150 Ft
Cikkszám:
HU805680
Vonalkód:
5999010805680
Gyártó:
Súly:
5 dkg
Szélesség:
8.50 cm
Hosszúság:
8.50 cm
Magasság:
3.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
A Kétrészes tojásszeletelő több feladatot ellátó és célt szolgáló hasznos konyhai segédeszköz, melyet a főtt tojásos ételek előkészítése során használunk. Hagyományos és jellegzetes vágó és daraboló eszköz. Anyaga műanyag ház és acél húr. Mosogatógépbe nem mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 19,50 cm
- szélesség: 8,50 cm
- magasság: 3,50 cm
- tömeg: 0,050 kg
Rakott krumpli
Hozzávalók:
1,5 kg krumpli
20 dkg (füstölt) párizsi
1/2 szál száraz paprikás kolbász
4 tojás
1,5-2 doboz tejföl
5 dkg sajt
1 teáskanál gulyáskrém
só, kevés olíva olaj
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük és meghámozzuk. A tojásokat főzzük keményre és karikázzuk fel.
A főzés ideje alatt vágjuk kis kockákra a párizsit, és karikázzuk fel vékonyan a kolbászt. A sajtot reszeljük le és keverjük el 1 doboz tejföllel, valamint egy 1 teáskanál gulyáskrémmel.
Az összeállításnál a következők szerint járjunk el: egy sütőtál alját szilikon ecsettel vékonyan kenjünk meg olajjal. A krumpli adag felét karikázzuk fel a sütőtál felett úgy, hogy egyidejűleg egyenletesen osszuk el a karikákat a tál alján. Sózzuk meg. Erre a rétegre tegyük a vékony kolbászkarikákat, majd a felszeletelt tojásokat. Ízlés szerint 1/2 vagy 1 doboz tejfölt kanállal osszunk el a tojásrétegen. Most jöhet a kockákra vágott párizsi, majd a felső krumpli réteg. A krumplit megsózzuk és az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rákenjük a reszelt sajttal elkevert gulyáskrémes tejfölt, és kb. 30 percre visszatesszük a sütőbe.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 19,50 cm
- szélesség: 8,50 cm
- magasság: 3,50 cm
- tömeg: 0,050 kg
Rakott krumpli
Hozzávalók:
1,5 kg krumpli
20 dkg (füstölt) párizsi
1/2 szál száraz paprikás kolbász
4 tojás
1,5-2 doboz tejföl
5 dkg sajt
1 teáskanál gulyáskrém
só, kevés olíva olaj
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük és meghámozzuk. A tojásokat főzzük keményre és karikázzuk fel.
A főzés ideje alatt vágjuk kis kockákra a párizsit, és karikázzuk fel vékonyan a kolbászt. A sajtot reszeljük le és keverjük el 1 doboz tejföllel, valamint egy 1 teáskanál gulyáskrémmel.
Az összeállításnál a következők szerint járjunk el: egy sütőtál alját szilikon ecsettel vékonyan kenjünk meg olajjal. A krumpli adag felét karikázzuk fel a sütőtál felett úgy, hogy egyidejűleg egyenletesen osszuk el a karikákat a tál alján. Sózzuk meg. Erre a rétegre tegyük a vékony kolbászkarikákat, majd a felszeletelt tojásokat. Ízlés szerint 1/2 vagy 1 doboz tejfölt kanállal osszunk el a tojásrétegen. Most jöhet a kockákra vágott párizsi, majd a felső krumpli réteg. A krumplit megsózzuk és az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rákenjük a reszelt sajttal elkevert gulyáskrémes tejfölt, és kb. 30 percre visszatesszük a sütőbe.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Kemény bakelit |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Kék |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*