- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Rozsdamentes húsfogó csipesz 27 cm
Rozsdamentes húsfogó csipesz 27 cm
Rozsdamentes húsfogó csipesz 27 cm
húscsipesz, húsfogó, rozsdamentes csipesz, húsfogó csipesz
Ár:
1.450 Ft
Cikkszám:
HU111419
Vonalkód:
5999559111419
Gyártó:
Súly:
10 dkg
Hosszúság:
27 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes húsfogó csipesz 27 cm beszerzése a legjobb választás. Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga nemesacél.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 27 cm
- szélesség: - markolat: 7,5 cm; - fogófej: 3×3 cm
- tömeg: 0,10 kg
- átmérő: 5 mm
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila-hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret 4 személyre:
8-10 db közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 27 cm
- szélesség: - markolat: 7,5 cm; - fogófej: 3×3 cm
- tömeg: 0,10 kg
- átmérő: 5 mm
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila-hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret 4 személyre:
8-10 db közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*