Rozsdamentes húsfogó csipesz 27 cm

Vékony köracélból készült „V” alakban szétálló szárú, kétágú ollóra hasonlító fogó.
Vékony köracélból készült „V” alakban szétálló szárú, kétágú ollóra hasonlító fogó.
Vékony köracélból készült „V” alakban szétálló szárú, kétágú ollóra hasonlító fogó.
Vékony köracélból készült „V” alakban szétálló szárú, kétágú ollóra hasonlító fogó.
Vékony köracélból készült „V” alakban szétálló szárú, kétágú ollóra hasonlító fogó.
Rozsdamentes húsfogó csipesz 27 cm
húscsipesz, húsfogó, rozsdamentes csipesz, húsfogó csipesz
Ár:
1.450 Ft
Cikkszám:
HU111419
Vonalkód:
5999559111419
Súly:
10 dkg
Hosszúság:
27 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Rozsdamentes húsfogó csipesz 27 cm beszerzése a legjobb választás. Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga nemesacél.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 27 cm
- szélesség: - markolat: 7,5 cm; - fogófej: 3×3 cm
- tömeg: 0,10 kg
- átmérő: 5 mm

Fokhagymás pácolt flekken

Hozzávalók:
  8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
  4 fej lila-hagyma
  4 fej vöröshagyma
  3 fej fokhagyma
  32 db gyöngyhagyma
  25 dkg cukkini
  1 dl olaj
  flekken fűszerkeverék

A páchoz:
 2 evőkanál mustár
 3 gerezd reszelt fokhagyma
 1 evőkanál erős paprika krém
 1 dl olaj
A köret 4 személyre:
 8-10 db közepes, héjában főtt burgonya

Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.

Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Kapcsolódó termékek

Megnézett termékek