- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Lapos almareszelő, krumplireszelő, tökreszelő 29×11 cm
Lapos almareszelő, krumplireszelő, tökreszelő 29×11 cm
Lapos almareszelő, krumplireszelő, tökreszelő 29×11 cm
lapos répareszelő, káposztareszelő, lapos sajtreszelő, fokhagymareszelő
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
PL-T005
Gyártói cikkszám:
T005
Vonalkód:
5907784478535
Súly:
11 dkg
Szélesség:
11 cm
Hosszúság:
29 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Lapos almareszelő, krumplireszelő, tökreszelő 29×11 cm -es kínálatunkból! Ez egy olyan konyhai vágóeszköz, mely fémből készült, és amivel gyümölcsöket, zöldségeket, sajtot lehetett lereszelni, felaprítani. Anyaga galvanizált 1 mm vastag fémlemez. Mosogatógépben nem mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkafelület: 20 cm; - kerettel: 29 cm
- szélesség: - munkafelület: 8 cm; - kerettel: 11 cm
- vastagság: 0,01 cm
- lyukméret: 7×7,50 mm
- tömege: 0,110 kg
Hagyományos recept (Vasi, zalai parasztételek alapján)
Hozzávalók:
10 nagyobb burgonya
1/2 liter aludttej
14-15 evőkanál liszt
2 tojásnyi zsír
5-6 evőkanál tejföl
só ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd tormareszelőn lereszeljük. A leszerelt burgonyát leszűrjük. A reszeléket aludttejben gyorsan elkeverjük, hogy ne barnuljon meg. Hozzáadjuk a lisztet és a sót, majd jól összekeverjük. Erősen kizsírozott tepsibe öntjük, amelyben arányosan osztjuk el a keveréket. A megmaradt zsírban elkevert tejföllel meglocsoljuk és forró sütőben pirosra sütjük. Egyes vidékeken pirított vöröshagymával is megszórják.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkafelület: 20 cm; - kerettel: 29 cm
- szélesség: - munkafelület: 8 cm; - kerettel: 11 cm
- vastagság: 0,01 cm
- lyukméret: 7×7,50 mm
- tömege: 0,110 kg
Hagyományos recept (Vasi, zalai parasztételek alapján)
Hozzávalók:
10 nagyobb burgonya
1/2 liter aludttej
14-15 evőkanál liszt
2 tojásnyi zsír
5-6 evőkanál tejföl
só ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd tormareszelőn lereszeljük. A leszerelt burgonyát leszűrjük. A reszeléket aludttejben gyorsan elkeverjük, hogy ne barnuljon meg. Hozzáadjuk a lisztet és a sót, majd jól összekeverjük. Erősen kizsírozott tepsibe öntjük, amelyben arányosan osztjuk el a keveréket. A megmaradt zsírban elkevert tejföllel meglocsoljuk és forró sütőben pirosra sütjük. Egyes vidékeken pirított vöröshagymával is megszórják.
Paraméterek
Reszelő - Daraboló | |
A termék anyag összetétele: | Horganyzott lemez |
Hosszúság belső: | 20.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 29.00 cm |
Szélesség belső: | 8.00 cm |
Szélesség külső: | 11.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*