- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Zománcozott pöttyös fazék 4,5 literes
Zománcozott pöttyös fazék 4,5 literes
Zománcozott pöttyös fazék 4,5 literes
babos fazék, hagyományos fazék, zománc fazék
Ár:
4.990 Ft
Cikkszám:
PL653420-DOM
Vonalkód:
5904134653420
Gyártó:
Súly:
85.50 dkg
Ürtartalom:
4.50 l
Magasság:
14 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott pöttyös fazék 4,5 literes beszerzése a legjobb választás. Anyag összetétele 1,5 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A füleket viszont hegesztéssel rögzítik. A már alakját és méretét elnyert termék külső és belső felületét duplán zománcozzák. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén és fatüzelésű kályhán, tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Nagyon fontos! - Mikrohullámú sütőbe tilós a használata!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 24 cm; - fülekkel: 30 cm
- magasság belső: 12 cm; - külső: 14 cm
- tömeg: 0,855 kg
- űrtartalom: 4,5 liter
Csorba leves húsgombóccal
Hozzávalók:
30 dkg zöldség (3 db sárgarépa (murok), 2 db petrezselyemgyökér)
egy közepes méretű zeller
egy közepes méretű karalábé
egy negyed fej káposzta
2 db közepes méretű krumpli (burgonya, pityóka)
1 kötés petrezselyem zöld
1 paprika (zöld vagy piros, de nem csípős)
1 cukkini
2 fej hagyma (az egyik a gombócba)
zöld levelek: 2-3 szál lestyán, petrezselyem, zeller, csombor
ízlés szerint még tehetünk bele karfiolt, zöldborsót, zöldbabot
2-3 paradicsom (paradicsomlé vagy paradicsom püré, ha nincs paradicsom)
50 dkg sertéshús
2 db tojás
2 evőkanálnyi liszt,
2 liter húslé
4 dkg rizs
egy késhegynyi bors
egy mokkás kanálnyi darált pirospaprika (a húsgombócba)
korpacibere (ha nincs citromlé vagy ecet)
Elkészítése:
A hozzávalókat felkockázzuk, 2 kanál olajon megdinszteljük. 2 l húslével felöntjük.
Amikor a zöldség majdnem puha, hozzáadjuk a gombócot, és lassú tűzön még kb. félórát főzzük. Ha kész, korpaciberével vagy citromlével (+ecet) savanyítjuk ízlés szerint. A gombócokhoz ledaráljuk a húst, hozzátesszük a rizst, a borsot, a darált pirospaprikát, a sót, a lisztet, a 2 db tojást egy evőkanálnyi reszelt hagymát és egy kávéskanálnyi apróra vágott petrezselyem zöldet majd jól összedolgozzuk. A masszából apró gombócokat formálunk, s azokat a levesbe főzzük. Lassan forraljuk, hogy a gombócok ne főjenek szét, majd hozzáadjuk az apróra vágott lestyánt és még kevés ideig együtt főzzük.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Nagyon fontos! - Mikrohullámú sütőbe tilós a használata!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 24 cm; - fülekkel: 30 cm
- magasság belső: 12 cm; - külső: 14 cm
- tömeg: 0,855 kg
- űrtartalom: 4,5 liter
Csorba leves húsgombóccal
Hozzávalók:
30 dkg zöldség (3 db sárgarépa (murok), 2 db petrezselyemgyökér)
egy közepes méretű zeller
egy közepes méretű karalábé
egy negyed fej káposzta
2 db közepes méretű krumpli (burgonya, pityóka)
1 kötés petrezselyem zöld
1 paprika (zöld vagy piros, de nem csípős)
1 cukkini
2 fej hagyma (az egyik a gombócba)
zöld levelek: 2-3 szál lestyán, petrezselyem, zeller, csombor
ízlés szerint még tehetünk bele karfiolt, zöldborsót, zöldbabot
2-3 paradicsom (paradicsomlé vagy paradicsom püré, ha nincs paradicsom)
50 dkg sertéshús
2 db tojás
2 evőkanálnyi liszt,
2 liter húslé
4 dkg rizs
egy késhegynyi bors
egy mokkás kanálnyi darált pirospaprika (a húsgombócba)
korpacibere (ha nincs citromlé vagy ecet)
Elkészítése:
A hozzávalókat felkockázzuk, 2 kanál olajon megdinszteljük. 2 l húslével felöntjük.
Amikor a zöldség majdnem puha, hozzáadjuk a gombócot, és lassú tűzön még kb. félórát főzzük. Ha kész, korpaciberével vagy citromlével (+ecet) savanyítjuk ízlés szerint. A gombócokhoz ledaráljuk a húst, hozzátesszük a rizst, a borsot, a darált pirospaprikát, a sót, a lisztet, a 2 db tojást egy evőkanálnyi reszelt hagymát és egy kávéskanálnyi apróra vágott petrezselyem zöldet majd jól összedolgozzuk. A masszából apró gombócokat formálunk, s azokat a levesbe főzzük. Lassan forraljuk, hogy a gombócok ne főjenek szét, majd hozzáadjuk az apróra vágott lestyánt és még kevés ideig együtt főzzük.
Paraméterek
Edény | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő belső: | 12.00 cm |
Átmérő külső: | 24.00 cm |
Magasság belső: | 12.00 cm |
Magasság külső: | 14.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Babos fehér pöttyös |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*