- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Zománcozott pöttyös fazék 3,5 literes
Zománcozott pöttyös fazék 3,5 literes
Zománcozott pöttyös fazék 3,5 literes
piros babos fazék, hagyományos fazék, zománc fazék
Ár:
4.850 Ft
Cikkszám:
PL653413-DOM
Vonalkód:
5904134653413
Gyártó:
Súly:
75 dkg
Ürtartalom:
3.50 l
Magasság:
13 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Zománcozott pöttyös fazék 3,5 literes kínálatunkból! Anyag összetétele 1,5 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A füleket viszont hegesztéssel rögzítik. A már alakját és méretét termék külső és belső felületét kétszer zománcozzák. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, az-az gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán, tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Nagyon fontos! - Mikrohullámú sütőbe tilós a használata!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 20 cm; - külső: 22 cm; - fülekkel: 26 cm
- magasság belső: 11 cm; - külső: 13 cm
- tömeg: 0,750 kg
- űrtartalom: 3,5 liter
Disznótoros leves
Hozzávalók:
40 dkg sertéstüdő
25 dkg sertésszív
25 dkg sertésmáj
1 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 evőkanál liszt
1 evőkanál zsír
ecet
őrölt bors
fűszerpaprika
Elkészítése:
Vágjuk csíkokra a megtisztított belsőségeket, zúzzuk össze a fokhagymát és vágjuk apróra a vöröshagymát. Készítsünk rántást zsírral, lisztel, fokhagymával és fűszerpaprikával ízlés szerint. A belsőségeket főzzük meg sóval, borssal, babérlevéllel, hagymával ízesített vízben és sűrítsük be az elkészített rántással, ízlés szerint tegyünk ecetet hozzá és még főzzük úgy tíz percig.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Nagyon fontos! - Mikrohullámú sütőbe tilós a használata!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 20 cm; - külső: 22 cm; - fülekkel: 26 cm
- magasság belső: 11 cm; - külső: 13 cm
- tömeg: 0,750 kg
- űrtartalom: 3,5 liter
Disznótoros leves
Hozzávalók:
40 dkg sertéstüdő
25 dkg sertésszív
25 dkg sertésmáj
1 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 evőkanál liszt
1 evőkanál zsír
ecet
őrölt bors
fűszerpaprika
Elkészítése:
Vágjuk csíkokra a megtisztított belsőségeket, zúzzuk össze a fokhagymát és vágjuk apróra a vöröshagymát. Készítsünk rántást zsírral, lisztel, fokhagymával és fűszerpaprikával ízlés szerint. A belsőségeket főzzük meg sóval, borssal, babérlevéllel, hagymával ízesített vízben és sűrítsük be az elkészített rántással, ízlés szerint tegyünk ecetet hozzá és még főzzük úgy tíz percig.
Paraméterek
Edény | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő belső: | 20.00 cm |
Átmérő külső: | 22.00 cm |
Magasság belső: | 11.00 cm |
Magasság külső: | 23.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Babos fehér pöttyös |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*