- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Kör-rugós csomómentesítő habverő
Kör-rugós csomómentesítő habverő
Kör-rugós csomómentesítő habverő
spirál habverő, koktélhabverő, kézi habverő, kör alakú habverő
Ár:
1.450 Ft
Cikkszám:
PL479013-T001
Gyártói cikkszám:
T001
Vonalkód:
5907784479013
Súly:
0.07 kg
Hosszúság:
33 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Kör-rugós csomómentesítő habverő beszerzése a legjobb választás. Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga rozsdamentes acélhuzal, és fa markolat.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 33 cm
- átmérő habosító fejnél: 7 cm
- tömeg: 0,07 kg
Tárkonyos csirkeragu
Hozzávalók:
kb. ½ kg csirkemell
1 sárgarépa
1 fehérrépa
1-2 maroknyi zöldborsó
apróra vágott tárkony (min. 2 evőkanálnyi, de ízlés szerint)
2 dl tejszín
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
Elkészítése:
A csirkemelleket megmossuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. Beletesszük a csirkemelleket és a zöldségeket a párolóedénybe, és kb. 15 percig pároljuk. Közben a tejszínt fűszerezzük kevés sóval, borssal, tárkonnyal, kb. 1 evőkanál liszttel kikeverjük, és felforraljuk. Az elkészült csirkemellet és a zöldségeket a párolóedényből kiszedjük, és leöntjük a tárkonyos tejszínnel. Párolt rizzsel tálaljuk.
Lecsós csirketokány juhtúrós puliszkával
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé
10 dkg füstölt szalonna
1 nagyobb vöröshagyma
30-30 dkg paprika és paradicsom (vagy üveges lecsó)
só ízlés szerint
pirospaprika ízlés szerint
A puliszkához:
30 dkg kukoricadara
15 dkg juhtúró
2 dl tejföl
Elkészítése:
A szalonnát vagdaljuk apróra, egy nagyobb edényben süssük zsírjára. Tegyük bele a felkockázott húst, kevergessük, amíg kifehéredik. Ekkor szórjuk rá a finomra aprított vöröshagymát, és ha üvegesre sült, sózzuk, meg majd szórjunk rá pirospaprikát. Keverjük bele a feldarabolt paradicsomot és paprikát, majd lefedve pároljuk puhára. A puliszkához forraljunk fel egy liter vizet. Sózzuk és szüntelenül kevergetve, lassan szórjuk bele a kukoricadarát. Főzzük néhány percig, aztán hagyjuk duzzadni. A kész puliszkát simítsuk egy kivajazott tűzálló tálba. Morzsoljuk rá a juhtúrót, locsoljuk meg a tejföl felével. A lecsós csirketokánnyal borítsuk be, öntsük rá a maradék tejfölt, és előmelegített sütőben, 200 fokon, 20-25 perc alatt süsük át.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 33 cm
- átmérő habosító fejnél: 7 cm
- tömeg: 0,07 kg
Tárkonyos csirkeragu
Hozzávalók:
kb. ½ kg csirkemell
1 sárgarépa
1 fehérrépa
1-2 maroknyi zöldborsó
apróra vágott tárkony (min. 2 evőkanálnyi, de ízlés szerint)
2 dl tejszín
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
Elkészítése:
A csirkemelleket megmossuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. Beletesszük a csirkemelleket és a zöldségeket a párolóedénybe, és kb. 15 percig pároljuk. Közben a tejszínt fűszerezzük kevés sóval, borssal, tárkonnyal, kb. 1 evőkanál liszttel kikeverjük, és felforraljuk. Az elkészült csirkemellet és a zöldségeket a párolóedényből kiszedjük, és leöntjük a tárkonyos tejszínnel. Párolt rizzsel tálaljuk.
Lecsós csirketokány juhtúrós puliszkával
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé
10 dkg füstölt szalonna
1 nagyobb vöröshagyma
30-30 dkg paprika és paradicsom (vagy üveges lecsó)
só ízlés szerint
pirospaprika ízlés szerint
A puliszkához:
30 dkg kukoricadara
15 dkg juhtúró
2 dl tejföl
Elkészítése:
A szalonnát vagdaljuk apróra, egy nagyobb edényben süssük zsírjára. Tegyük bele a felkockázott húst, kevergessük, amíg kifehéredik. Ekkor szórjuk rá a finomra aprított vöröshagymát, és ha üvegesre sült, sózzuk, meg majd szórjunk rá pirospaprikát. Keverjük bele a feldarabolt paradicsomot és paprikát, majd lefedve pároljuk puhára. A puliszkához forraljunk fel egy liter vizet. Sózzuk és szüntelenül kevergetve, lassan szórjuk bele a kukoricadarát. Főzzük néhány percig, aztán hagyjuk duzzadni. A kész puliszkát simítsuk egy kivajazott tűzálló tálba. Morzsoljuk rá a juhtúrót, locsoljuk meg a tejföl felével. A lecsós csirketokánnyal borítsuk be, öntsük rá a maradék tejfölt, és előmelegített sütőben, 200 fokon, 20-25 perc alatt süsük át.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Átmérő: | 7.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*