- Főoldal
- Termékcsoportok
- Sütőedények
- Kuglóf sütőforma vastag kürtős KC
Kuglóf sütőforma vastag kürtős KC
Kuglóf sütőforma vastag kürtős KC
hagyományos kuglófsütő, vastag kürtős kuglófsütő, kuglófsütő
Ár:
2.150 Ft
Cikkszám:
HU100339
Vonalkód:
5998223100339
Gyártó:
Súly:
0.20 kg
Ürtartalom:
2 l
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Kuglóf sütőforma vastag kürtős KC beszerzése a legjobb választás. Anyaga ónozott sütőlemez. Minden típusú tűzhely sütőjében nagyon jó hatásfokkal vehető igénybe. Mosogatógépben nem mosható!
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe nem használható.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 17 cm; - felső: 23 cm; - kürtő: 4,5 cm
- magasság: 7,10 cm; - kürtő: 8,40 cm
- tömeg: 0,200 kg
- űrtartalom: 2 liter
- hőálló tartomány: + 350 °C és – 20 °C között
Bécsi kuglóf recept
Hozzávalók 4 főre:
500 g finomliszt
35 g friss élesztő
125 ml langyos tej
150 g cukor
5 tojás
csipetnyi só
125 ml tejszín
75 g mazsola
4 evőkanál rum
150 g vaj
1 citrom
kevés porcukor a díszítéshez
Elkészítése:
A mazsolát beáztatjuk a rumba. A citrom héját lereszeljük. A vajat megolvasztjuk. A lisztet beletesszük egy nagyobb tálba, a közepébe mélyedést csinálunk. Belemorzsoljuk az élesztőt, összekeverjük a tejjel, egy kevés cukorral és egy kis liszttel. Letakarjuk és 15 percig pihentetjük. Utána hozzáadjuk a maradék cukrot, a tojásokat, a sót, a tejszínt, a vajat és a citromhéjat. Addig dagasztjuk, amíg el nem válik az edénytől és hólyagos nem lesz. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett mazsolát és jól átgyúrjuk. Kivajazott kuglófformába tesszük, konyharuhával letakarjuk és meleg helyen 15-20 percig kelni hagyjuk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra és kb. 50 percig sütjük az alsó rácson. Félidőben érdemes egy fóliával letakarni, hogy ne barnuljon meg nagyon. A formában hagyjuk kihűlni. Végül porcukorral megszórjuk.
Tanácsok:
Azért használjunk Katica bevonót, mert az összes többi csoki lemerül a kuglóf aljába a fajsúlyuk végett és alig lehet kiszedni a formából. Ha kakaósan készítjük, vigyázzunk, nehogy hamarabb kivegyük a sütőből mivel, hogy sötétebb a színe. Feltétlenül készítsük tű próbát.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe nem használható.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 17 cm; - felső: 23 cm; - kürtő: 4,5 cm
- magasság: 7,10 cm; - kürtő: 8,40 cm
- tömeg: 0,200 kg
- űrtartalom: 2 liter
- hőálló tartomány: + 350 °C és – 20 °C között
Bécsi kuglóf recept
Hozzávalók 4 főre:
500 g finomliszt
35 g friss élesztő
125 ml langyos tej
150 g cukor
5 tojás
csipetnyi só
125 ml tejszín
75 g mazsola
4 evőkanál rum
150 g vaj
1 citrom
kevés porcukor a díszítéshez
Elkészítése:
A mazsolát beáztatjuk a rumba. A citrom héját lereszeljük. A vajat megolvasztjuk. A lisztet beletesszük egy nagyobb tálba, a közepébe mélyedést csinálunk. Belemorzsoljuk az élesztőt, összekeverjük a tejjel, egy kevés cukorral és egy kis liszttel. Letakarjuk és 15 percig pihentetjük. Utána hozzáadjuk a maradék cukrot, a tojásokat, a sót, a tejszínt, a vajat és a citromhéjat. Addig dagasztjuk, amíg el nem válik az edénytől és hólyagos nem lesz. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett mazsolát és jól átgyúrjuk. Kivajazott kuglófformába tesszük, konyharuhával letakarjuk és meleg helyen 15-20 percig kelni hagyjuk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra és kb. 50 percig sütjük az alsó rácson. Félidőben érdemes egy fóliával letakarni, hogy ne barnuljon meg nagyon. A formában hagyjuk kihűlni. Végül porcukorral megszórjuk.
Tanácsok:
Azért használjunk Katica bevonót, mert az összes többi csoki lemerül a kuglóf aljába a fajsúlyuk végett és alig lehet kiszedni a formából. Ha kakaósan készítjük, vigyázzunk, nehogy hamarabb kivegyük a sütőből mivel, hogy sötétebb a színe. Feltétlenül készítsük tű próbát.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Sütőlemez |
Átmérő alsó: | 17.00 cm |
Átmérő felső: | 23.00 cm |
Tapadásmentes: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*