- Főoldal
- Termékcsoportok
- Süteménykiszúrók - Süteményszaggatók
- Kicsi linzerkiszúró forma 2 db-os nagy hullámos
Kicsi linzerkiszúró forma 2 db-os nagy hullámos
Kicsi linzerkiszúró forma 2 db-os nagy hullámos
nagy hullámos kiszúró, linzerkészítő, linzervágó
Ár:
2.250 Ft
Cikkszám:
HU100229-N
Vonalkód:
5998678100229
Gyártó:
Magasság:
6 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Kis linzerkiszúró forma 2 db-os nagy hullámos kínálatunkból! Anyaga sütőlemez alakra préselve, összehajtva és pont hegesztve. Kettő részből áll. Az egyik felével a linzer sütemény alját, míg a másik felével a felső részét (lukasat) vágjuk ki.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 6 cm; - külső: 6,06 cm
- átmérő belső kör: 1,92 cm
- magasság: - oldalfala 2,5 cm; - félkörű fogóval: 6 cm
Linzer tészta recept
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25-25 dkg vaj és cukor
4 tojássárgája
reszelt citromhéj, ízlés szerint
a tetejére: 1 tojás
a töltéshez: 20 dkg barack- vagy meggydzsem
Elkészítése:
A lisztet szitáld egy mély tálba. Add hozzá a cukrot, a reszelt citromhéjat. A puha vajjal meg a tojássárgájákkal gyúrd össze. Ha esetleg túl keménynek bizonyulna, egy-két kanálnyi tejföllel lazítsd. A tésztát fóliába csomagolva legalább egy órára tedd a hűtőbe pihenni. Azután lisztezett deszkán nyújtsd 3-4 mm vastagra és egy közepes méretű, cakkos szélű kiszúróval szúrd ki: ugyanannyi sima, mint lyukas közepű korongot. A kiszúrt tésztadarabokat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire. A lyukas közepűeket kend meg felvert tojással, esetleg szórd meg gorombára vágott dióval. Előmelegített sütőben 180 fokon 10-12 perc alatt süsd szép aranysárgára. Ha kihűlt, dzsemmel kettőt-kettőt, egy simát és egy diósat ragassza össze.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 6 cm; - külső: 6,06 cm
- átmérő belső kör: 1,92 cm
- magasság: - oldalfala 2,5 cm; - félkörű fogóval: 6 cm
Linzer tészta recept
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25-25 dkg vaj és cukor
4 tojássárgája
reszelt citromhéj, ízlés szerint
a tetejére: 1 tojás
a töltéshez: 20 dkg barack- vagy meggydzsem
Elkészítése:
A lisztet szitáld egy mély tálba. Add hozzá a cukrot, a reszelt citromhéjat. A puha vajjal meg a tojássárgájákkal gyúrd össze. Ha esetleg túl keménynek bizonyulna, egy-két kanálnyi tejföllel lazítsd. A tésztát fóliába csomagolva legalább egy órára tedd a hűtőbe pihenni. Azután lisztezett deszkán nyújtsd 3-4 mm vastagra és egy közepes méretű, cakkos szélű kiszúróval szúrd ki: ugyanannyi sima, mint lyukas közepű korongot. A kiszúrt tésztadarabokat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire. A lyukas közepűeket kend meg felvert tojással, esetleg szórd meg gorombára vágott dióval. Előmelegített sütőben 180 fokon 10-12 perc alatt süsd szép aranysárgára. Ha kihűlt, dzsemmel kettőt-kettőt, egy simát és egy diósat ragassza össze.
Paraméterek
Süteménykiszúró - Süteményszaggató | |
A termék anyag összetétele: | Horganyzott lemez |
Átmérő belső: | 6.00 cm |
Átmérő felső: | 6.06 cm |
Átmérő közép: | 1.92 cm |
Minimum magasság: | 2.50 cm |
Maximum magasság: | 6.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*