Kézi húspuhító, hús rostlazító 19,50 cm

19,50 cm hosszú, törőfához hasonlító, 20 db 3 mm átmérőjű rozsdamentes acéltűvel ellátott klopfoló.
19,50 cm hosszú, törőfához hasonlító, 20 db 3 mm átmérőjű rozsdamentes acéltűvel ellátott klopfoló.
19,50 cm hosszú, törőfához hasonlító, 20 db 3 mm átmérőjű rozsdamentes acéltűvel ellátott klopfoló.
19,50 cm hosszú, törőfához hasonlító, 20 db 3 mm átmérőjű rozsdamentes acéltűvel ellátott klopfoló.
Kézi húspuhító, hús rostlazító 19,50 cm
húsklopfoló, húspotyoló, húsverő
Ár:
3.950 Ft
Cikkszám:
CZ-236543-BQT
Gyártói cikkszám:
28TF871
Vonalkód:
8591022236543
Súly:
0.16 kg
Szélesség:
5 cm
Hosszúság:
5 cm
Magasság:
19.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-10 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A kézi húspuhító, hús rostlazító 19,50 cm, vastag rozsdamentes hegyes acél tűkből álló, bakelit markolatú klopfoló eszköz. Ezek az acél tűk a húsba hatolva lazítják a hús rostjait, ezzel puhítva az állagát és lehetővé téve a jobb átsülést. A kézi húspuhító, hús rostlazító segítségével könnyedén tudjuk előkészíteni a húsokat a sütéshez, amelyeknek az íze és állaga így jobbá válik. Minden állati eredetű hús rostjainak lazításához kiválóan alkalmas eszköz. Ennek a különleges klopfolónak köszönhetően a húsok megőrzik szaftosságukat, és a sült húsok (steakek) rendkívül puhák maradnak. A kézi húspuhító, rostlazító a grillezésnél is jó szolgálatot tesz, majdnem 40%-kal csökkenti a sülési időt.
1. Használata: - Használatba vétel előtt távolítsuk el a címkét, mosogassuk el forró mosogatószeres vízben, öblítsük le és szárítsa meg. A sütni való hús elkészítése nagyon egyszerű. Helyezzük a marha, sertés vagy bármilyen más állati eredetű húsból készült szeleteket egy vágódeszkára. Tegyük a húspuhítót a szeletre, és nyomjuk le a fogantyút. Ezáltal a tűket a húsba nyomjuk. Ismételjük meg ezt a folyamatot a hússzelet teljes felületén. A nagyon hegyes rozsdamentes tűk meglazítják (szétfeszítik) a hús rostjait, így az elkészített hús puhább lesz. Ha megpuhult, tetszés szerint pácolhatjuk és ízesíthetjük a húst. Megjegyzés: - Ennek a kézi húspuhító, hús rostlazítónak köszönhetően a steakek akár 40%-kal jobban fűszerezettek és szaftosabbak lesznek.
Használata biztonságos! - A hegyes tűk csak akkor mennek bele a húsba, amikor a fogantyút lenyomjuk, és maguktól visszahúzódnak, amikor elengedjük, így tökéletes biztonságot nyújtva a használat során.
Ajánljuk a steak, rántott hús, inas húsok előkészítéséhez
Használatával a hústermékek puhábbak, lazább szerkezetűek és ízletesebbek lesznek.
2. Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható.
Figyelem!
3. Figyelem: - Nem gyermekjáték, ezért a gyermekek elől gondosan el kell zárni, mert könnyen súlyos vérzéssel és nagy fájdalommal járó szúrásos sérüléseket okozhatnak magukon vagy másokon!

Részletes méretleírás:
A kézi húspuhító, hús rostlazító munkafelülete:
- hosszúság: 5 cm
- szélesség: 5 cm
A rostlazító hosszúsága (magasság) markolattal: 19,50 cm
- tűk hosszúsága: 3 cm
- tűk átmérője: 3 mm
- tűk száma: 20 db
A rostlazító tömege: 0,160 kg

Steak sütése

Steaknek nevezünk minden szakszerűen vágott hússzeletet, tehát nem csak vesepecsenyéből szelt húsokat. Karajból, combból is készíthetünk steaket, sőt egyes csontos hússzeleteket is így nevezünk, mint pl. a porterhouse - steaket.
A marhasült általában akkor jó, ha belül piros vagy rózsaszín. 
A ram steaket mindkét oldalukon 3-3 percig süssük. Ekkor sülnek rózsaszínűre. A borjúkarajt mindkét oldalán 6 percig süssük. A sertéskarajt 5-6 percig süssük, a borjúszeletet, mindkét oldalán 4-4 percig, a medalionokat 3-3 percig, a báránykarajt szintén 3-3 percig süssük.
Ha a húst bundázzuk, süssük 1-2 perccel tovább.

Tipp:
- Ha egyszerre több hússzeletet sütünk ki, vágjuk ezeket egyforma vastagságúra.
- Steaket csak öntöttvas serpenyőben süssünk, mert ezek alja egyenletesen veszi fel, és adja le a hőt.
- Süthetünk olajban, vagy növényi eredetű sütőmargarinban.
- Miután megsült a hús, öntsük le a zsírját, és forgassuk a steaket forró vajba. Ettől még ízletesebb lesz.
- Ha olajban pácoljuk a steaket, kipróbálhatjuk mogyoró-, dió-, olíva- vagy mandulaolajban pácolni, ezáltal különleges zamata lesz a húsnak.
- Tálalásig takarjuk le a kész steaket.
- Minden steaket, mindkét oldalán rövid ideig, nagy lángon pirítsuk meg. A hús felületén így rögtön kicsapódik a fehérje, és ízletes bevonatot képez.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél és műanyag
Bal és Jobbkezses:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem
Mosógépben mosható:Nem
Sütőbe tehető:Nem
Szín:Fehér - Zöld
A gyerekek hozzáférhetnek:Szigorúan TILOS
Élezhető:Nem kell élezni
Eltörhet, ha helytelenül használom:Előfordulhat
Eltörhet, ha leejtem:Előfordulhat
Gyerekek elől el kell zárni:Igen
Hideg víz érheti:Igen
Kell-e ujjvédőt használni:Nem
Megszúrhatom magam, ha nem vigyázok:Igen
Mosogatáskor súrolószert használhatok:Csak folyékony karcmentest
Nyílt láng érheti:Nem
Nyílt lángra tehető:Nem
Szabadon tárolható:Nem
Színét megváltoztathatja:Nagyon erős hőhatásra igen
Újvédő és kézvédő használata kötelező:A használata védelmet nyújthat

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak