- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Hagymaszeletelő, hagymavágó, hagymadaraboló
Hagymaszeletelő, hagymavágó, hagymadaraboló
Hagymaszeletelő, hagymavágó, hagymadaraboló
hagymaaprító, zöldségszeletelő, zöldségaprító
Ár:
2.990 Ft
Cikkszám:
CZ293966-BQT
Vonalkód:
8591022293966
Gyártó:
Súly:
0.20 kg
Magasság:
22 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó beszerzése a legjobb választás. Anyag összetétel acél penge, műanyag ház. A hagymafélék gyors és veszteség nélküli darabolására alkalmas.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 8,5 cm
- magasság: 22 cm
- tömeg: 0,200 kg
Csülök pörkölt
Hozzávalók:
2 db csülök
2 kg sertés comb
3 fej vörös hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
ételízesítő
só, bors ízlés szerint
szerecsendió
majoránna
bazsalikom
őrölt kömény
paradicsom
paprika
csípős paprika krém
pirospaprika
Elkészítése:
A csülökből kiszedjük a csontot és félbe vágjuk. (fűrészelve nem lesz szilánkos)
A húst kockára vágjuk, és felét beletesszük a lábasba, alulra a csontokat, majd arra jön rá a hús. Ezután rátesszük az apró kockára vágott hagymát, és ízlés szerinti a fűszereket. A fűszereket betakarjuk, a maradék hússal majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lassú tűzön, pár óra alatt puhára főzzük. Mire a hús megpuhul, a leve kellően besűrűsödik, és a húson maradt kevés zsírtól nem lesz nehéz az étel. Az íze viszont nagyon finom.
Főtt krumplival és salátával tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 8,5 cm
- magasság: 22 cm
- tömeg: 0,200 kg
Csülök pörkölt
Hozzávalók:
2 db csülök
2 kg sertés comb
3 fej vörös hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
ételízesítő
só, bors ízlés szerint
szerecsendió
majoránna
bazsalikom
őrölt kömény
paradicsom
paprika
csípős paprika krém
pirospaprika
Elkészítése:
A csülökből kiszedjük a csontot és félbe vágjuk. (fűrészelve nem lesz szilánkos)
A húst kockára vágjuk, és felét beletesszük a lábasba, alulra a csontokat, majd arra jön rá a hús. Ezután rátesszük az apró kockára vágott hagymát, és ízlés szerinti a fűszereket. A fűszereket betakarjuk, a maradék hússal majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lassú tűzön, pár óra alatt puhára főzzük. Mire a hús megpuhul, a leve kellően besűrűsödik, és a húson maradt kevés zsírtól nem lesz nehéz az étel. Az íze viszont nagyon finom.
Főtt krumplival és salátával tálaljuk.
Paraméterek
Reszelő - Daraboló | |
A termék anyag összetétele: | Acélpenge és bakelit |
Átmérő: | 8.50 cm |
Maximum magasság: | 22.00 cm |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*