- Főoldal
- Termékcsoportok
- Teafőzők - Vízforralók
- Fém teaszűrő műanyagbetétes nyéllel 7D
Fém teaszűrő műanyagbetétes nyéllel 7D
Fém teaszűrő műanyagbetétes nyéllel 7D
szűrő, hagyományos teaszűrő
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
CZ071208
Vonalkód:
0594020071208
Gyártó:
Súly:
3 dkg
Hosszúság:
19 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
A Fém teaszűrő műanyagbetétes nyéllel 7D elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga rozsdamentes fém fogantyú műanyagbetéttel, rozsdamentes apró-szövésű acélhálóval.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 7 cm
- nyél hosszúság: 11 cm; - nyél +szűrő: 19 cm
- tömeg: 0,030 kg
A tea készítése:
- A jó tea készítésének előfeltétele a jó minőségű ivóvíz. A teát úgy készítik, hogy a vizet kezdődő forrásig melegítik, a hosszabb forralás ugyanis nem előnyös. A hosszú ideig forrón tartott ún. Bojler-víz kedvezőtlenül befolyásolja az ital minőségét.
- A főzésre szolgáló edényt sohase használjuk más célokra. Legjobb a porcelánból készült kanna vagy jénai üvegből készült, ill. zománcozott teáskanna. Alapvető szabály, hogy a teát sohasem szabad főzni, forralni, hanem csak forró vízzel leönteni.
- A teáskannát először előmelegítjük, azután beleszórjuk a teát, amelyet kevés forró vízzel leöntünk, hogy a tealevelek szétnyíljanak. Csak ezután öntünk hozzá frissen forralt vizet, majd a kannát lefedjük, és 3-5 percig állni, kilúgozódni hagyjuk, azután leszűrjük, és fölszolgáljuk. A hosszabb ideig tartó állás, kilúgozódás nem előnyös, mert túl sok fanyar ízű csersav oldódik ki a levelekből.
- A tea készítéséhez sose használjunk már kifőzött tealeveleket. Az így készült ital értéktelen és nem is nevezhető teának.
A tea fogyasztása:
- A teát fogyaszthatjuk édesítés nélkül vagy cukorral, mézzel, gyümölcsszörpökkel édesíthetjük, sokan tejjel szeretik keverni. Savanyíthatjuk citrommal, citromlével vagy citromsavval. A teát forrón vagy hűtötten szolgáljuk fel.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 7 cm
- nyél hosszúság: 11 cm; - nyél +szűrő: 19 cm
- tömeg: 0,030 kg
A tea készítése:
- A jó tea készítésének előfeltétele a jó minőségű ivóvíz. A teát úgy készítik, hogy a vizet kezdődő forrásig melegítik, a hosszabb forralás ugyanis nem előnyös. A hosszú ideig forrón tartott ún. Bojler-víz kedvezőtlenül befolyásolja az ital minőségét.
- A főzésre szolgáló edényt sohase használjuk más célokra. Legjobb a porcelánból készült kanna vagy jénai üvegből készült, ill. zománcozott teáskanna. Alapvető szabály, hogy a teát sohasem szabad főzni, forralni, hanem csak forró vízzel leönteni.
- A teáskannát először előmelegítjük, azután beleszórjuk a teát, amelyet kevés forró vízzel leöntünk, hogy a tealevelek szétnyíljanak. Csak ezután öntünk hozzá frissen forralt vizet, majd a kannát lefedjük, és 3-5 percig állni, kilúgozódni hagyjuk, azután leszűrjük, és fölszolgáljuk. A hosszabb ideig tartó állás, kilúgozódás nem előnyös, mert túl sok fanyar ízű csersav oldódik ki a levelekből.
- A tea készítéséhez sose használjunk már kifőzött tealeveleket. Az így készült ital értéktelen és nem is nevezhető teának.
A tea fogyasztása:
- A teát fogyaszthatjuk édesítés nélkül vagy cukorral, mézzel, gyümölcsszörpökkel édesíthetjük, sokan tejjel szeretik keverni. Savanyíthatjuk citrommal, citromlével vagy citromsavval. A teát forrón vagy hűtötten szolgáljuk fel.
Paraméterek
Szűrő | |
A termék anyag összetétele: | Fonott drótháló és fémváz |
Átmérő: | 7.00 cm |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*