- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Zománcozott mély tepsi 40×34×7 cm
Zománcozott mély tepsi 40×34×7 cm
Zománcozott mély tepsi 40×34×7 cm
magas falú tepsi, húsos tepsi, pecsenyesütő tepsi, kemencés tepsi
Ár:
12.990 Ft
Cikkszám:
DE072035-ZEN
Gyártói cikkszám:
7203
Vonalkód:
4044935072035
Gyártó:
Súly:
1.20 kg
Ürtartalom:
7.50 l
Szélesség:
34 cm
Hosszúság:
40 cm
Magasság:
8 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott mély tepsi 40×34×7 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést majd duplán zománcozva. Sütemények, sültek és rakott ételek elkészítésére kiválóan alkalmas. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 36 cm; - külső: 40 cm
- szélesség belső: 30 cm; - külső: 34 cm
- magasság belső: 7,5 cm; - külső: 8 cm
- tömeg: 1,185 kg
- űrtartalom: 7,5 liter
Töltött bárány
Hozzávalók:
1,5 kg bárányszügy
30 dkg aszalt szilva
3 dl édes must
15 dkg gomba
5 dkg vaj
4 zsemle
3 gerezd fokhagyma
4 tojás
2 fej vöröshagyma
2 dl tej
1 sárgarépa
1 fehérrépa
1 csokor petrezselyemzöld
1 dl olíva olaj
1 mokkás kanál bors
só ízlés szerint
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és megsózzuk. A tejbe beáztatjuk a zsemlét, és kicsavarjuk, a szilvát pedig beletesszük a mustba. Az egyik hagymát felaprítjuk, és vajon megpároljuk. A gombát kis darabokra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, majd a hagymához adjuk. Sóval, borssal ízesítjük, és puhára pároljuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját összedolgozzuk a zsemlékkel, a fehérjét felverjük, majd a zsemlés masszához adjuk. A tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, feltekerjük, és összekötjük.
Kikenünk egy tűzálló tálat, felkarikázzuk a kétféle répát és a másik hagymát és a fokhagymákat, majd az aljába terítjük. Rátesszük a hústekercseket. Az olajt felforrósítjuk, majd leöntjük vele a húst, és sütőben megsütjük. Közben többször meglocsoljuk a levével.
Lecsöpögtetett szilvával tálaljuk.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 36 cm; - külső: 40 cm
- szélesség belső: 30 cm; - külső: 34 cm
- magasság belső: 7,5 cm; - külső: 8 cm
- tömeg: 1,185 kg
- űrtartalom: 7,5 liter
Töltött bárány
Hozzávalók:
1,5 kg bárányszügy
30 dkg aszalt szilva
3 dl édes must
15 dkg gomba
5 dkg vaj
4 zsemle
3 gerezd fokhagyma
4 tojás
2 fej vöröshagyma
2 dl tej
1 sárgarépa
1 fehérrépa
1 csokor petrezselyemzöld
1 dl olíva olaj
1 mokkás kanál bors
só ízlés szerint
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és megsózzuk. A tejbe beáztatjuk a zsemlét, és kicsavarjuk, a szilvát pedig beletesszük a mustba. Az egyik hagymát felaprítjuk, és vajon megpároljuk. A gombát kis darabokra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, majd a hagymához adjuk. Sóval, borssal ízesítjük, és puhára pároljuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját összedolgozzuk a zsemlékkel, a fehérjét felverjük, majd a zsemlés masszához adjuk. A tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, feltekerjük, és összekötjük.
Kikenünk egy tűzálló tálat, felkarikázzuk a kétféle répát és a másik hagymát és a fokhagymákat, majd az aljába terítjük. Rátesszük a hústekercseket. Az olajt felforrósítjuk, majd leöntjük vele a húst, és sütőben megsütjük. Közben többször meglocsoljuk a levével.
Lecsöpögtetett szilvával tálaljuk.
Paraméterek
Tepsi | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Hosszúság belső: | 36.00 cm |
Hosszúság külső: | 40.00 cm |
Magasság belső: | 7.50 cm |
Magasság külső: | 8.00 cm |
Szélesség belső: | 30.00 cm |
Szélesség külső: | 34.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Fekete |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*