- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Rozsdamentes indukciós fazék 7 literes
Rozsdamentes indukciós fazék 7 literes
Rozsdamentes indukciós fazék 7 literes
saválló fazék, króm-nikkel fazék, fazék fedővel, króm fazék
Ár:
13.650 Ft
Cikkszám:
CZ362592-BQT
Gyártó:
Súly:
1.34 kg
Ürtartalom:
7 l
Magasság:
24 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A rozsdamentes indukciós fazék 7 literes feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a folyékony főtt ételek elkészítésének, tárolásának és, hogy mindennemű tűzhelyen jó hatásfokkal használhassuk. Anyaga 18/10-es króm-nikkel nemesacél, a fedő pedig hőálló üveg. Szegecselt fülek az edényen, a fedőn pedig lecsavarozhatóan rögzített fedő gomb található. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 23 cm; - fülekkel: 32 cm
- magasság belső: 18 cm; - külső: 19,50 cm; - fedővel: 24 cm
- tömeg fedővel: 1,340 kg; - fedő nélkül: 0,935 kg; - fedő: 0,0,405 kg
- űrtartalom: 7 liter
Húsgombóc leves
Hozzávalók a leveshez:
400 g levesnek való csontos marhahús
1 db petrezselyemgyökér
120 g reszelt sárgarépa
1 db kisebb hagyma
1 db paradicsom
2 db burgonya
1 bögre zöldborsó
1/2 paprika
3 db babérlevél
só, ízlés szerint
őrölt fekete bors, ízlés szerint
Hozzávalók a húsgombóchoz:
400 g darált marhahús
1/2 bögre rizs
1 tojás
só, ízlés szerint
őrölt fekete bors, ízlés szerint
Elkészítése:
Tegyük fel hideg vízben főni a marhahúst (kb. 2,5 l víz). Amikor felfőtt szedjük le a habját, majd főzzük a csontokat, 1 órát lassú tűzön. Tisztítsuk meg, majd szeleteljük fel a petrezselyemgyökeret, a répát reszeljük le és tegyük a zöldségeket a levesbe, a babérlevéllel együtt, fűszerezzük. Főzzük 20-30 percet.
Készítsük el a húsgombócokat: Tegyük a rizst egy kisebb edénybe, öntsünk rá hideg vizet, tegyünk bele sót, majd főzzük nagyjából 10 percet, majd tegyük szűrőbe, mossuk le hideg vízzel és hagyjuk kihűlni. A darált húst tegyük egy tálba, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, keverjük hozzá a kihűlt rizst és a tojást, fűszerezzük. Vizes kézzel készítsünk gombócokat belőle. Amikor a leves elkészül, vegyük ki a csontokat belőle. Tisztítsuk meg a burgonyát, vágjuk kockára, majd tegyük a levesbe. Vágjuk fel a paradicsomot is kisebb darabokra és a zöldborsóval együtt tegyük a levesbe. A paprikát vágjuk vékony csíkokra és azt is tegyük a levesbe. Főzzük a levest lassú tűzön 10 percig, majd tegyük bele a gombócokat. Főzzük a gombócokkal együtt is 10 percet, majd vegyük le a tűzhelyről és már kínálhatjuk is.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 23 cm; - fülekkel: 32 cm
- magasság belső: 18 cm; - külső: 19,50 cm; - fedővel: 24 cm
- tömeg fedővel: 1,340 kg; - fedő nélkül: 0,935 kg; - fedő: 0,0,405 kg
- űrtartalom: 7 liter
Húsgombóc leves
Hozzávalók a leveshez:
400 g levesnek való csontos marhahús
1 db petrezselyemgyökér
120 g reszelt sárgarépa
1 db kisebb hagyma
1 db paradicsom
2 db burgonya
1 bögre zöldborsó
1/2 paprika
3 db babérlevél
só, ízlés szerint
őrölt fekete bors, ízlés szerint
Hozzávalók a húsgombóchoz:
400 g darált marhahús
1/2 bögre rizs
1 tojás
só, ízlés szerint
őrölt fekete bors, ízlés szerint
Elkészítése:
Tegyük fel hideg vízben főni a marhahúst (kb. 2,5 l víz). Amikor felfőtt szedjük le a habját, majd főzzük a csontokat, 1 órát lassú tűzön. Tisztítsuk meg, majd szeleteljük fel a petrezselyemgyökeret, a répát reszeljük le és tegyük a zöldségeket a levesbe, a babérlevéllel együtt, fűszerezzük. Főzzük 20-30 percet.
Készítsük el a húsgombócokat: Tegyük a rizst egy kisebb edénybe, öntsünk rá hideg vizet, tegyünk bele sót, majd főzzük nagyjából 10 percet, majd tegyük szűrőbe, mossuk le hideg vízzel és hagyjuk kihűlni. A darált húst tegyük egy tálba, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, keverjük hozzá a kihűlt rizst és a tojást, fűszerezzük. Vizes kézzel készítsünk gombócokat belőle. Amikor a leves elkészül, vegyük ki a csontokat belőle. Tisztítsuk meg a burgonyát, vágjuk kockára, majd tegyük a levesbe. Vágjuk fel a paradicsomot is kisebb darabokra és a zöldborsóval együtt tegyük a levesbe. A paprikát vágjuk vékony csíkokra és azt is tegyük a levesbe. Főzzük a levest lassú tűzön 10 percig, majd tegyük bele a gombócokat. Főzzük a gombócokkal együtt is 10 percet, majd vegyük le a tűzhelyről és már kínálhatjuk is.
Paraméterek
Fazék | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Átmérő belső: | 22.00 cm |
Átmérő külső: | 23.00 cm |
Magasság belső: | 18.00 cm |
Magasság külső: | 19.50 cm |
Magasság fedővel: | 24.00 cm |
Indukciós: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Sütőbe tehető: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*