Hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó

22 cm magas henger alakú hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó nyomogatós hullámos acélkéssel.
22 cm magas henger alakú hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó nyomogatós hullámos acélkéssel.
Hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó
Hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó
Hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó
Hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó
hagymaaprító, zöldségszeletelő, zöldségaprító
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
HU28363
Gyártó:
Súly:
0.20 kg
Magasság:
22 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Átlagos értékelés:
Egy Hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó beszerzése a legjobb választás. Anyag összetétel acél penge, műanyag ház. A hagymafélék gyors és veszteség nélküli darabolására alkalmas vágóeszköz.

Részletes méretleírás:
- átmérő: 8,5 cm
- magasság: 22 cm
- tömeg: 0,200 kg

Csirkepaprikás

Hozzávalók:
 4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
 50 dkg csirkemell
 2 nagy db vöröshagyma
 1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
 2 teáskanál fűszerpaprika
 bors, só ízlés szerint
 2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük) Megjegyzés: - sertészsírral az igazi!
 3 dl tejföl
 1 popózott evőkanál finomliszt
 1 dl víz

Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk.
Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni).
Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni.
Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk. Nokedlivel tálaljuk.
Reszelő - Daraboló
A termék anyag összetétele:Acélpenge és bakelit
Átmérő:8.50 cm
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak