Búzafű és gyümölcsprés

Öntöttvas hajtókaros búzafű és gyümölcsprés asztalra csavarral rögzíthető két rostéllyal
Öntöttvas hajtókaros búzafű és gyümölcsprés asztalra csavarral rögzíthető két rostéllyal
Búzafű és gyümölcsprés
Búzafű és gyümölcsprés
Búzafű és gyümölcsprés
Búzafű és gyümölcsprés
búzafűprés, búzacsíraprés, búzafű daráló
Ár:
12.500 Ft
Cikkszám:
BL-1247
Gyártó:
Súly:
2.90 kg
Magasság:
29 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Búzafű és gyümölcsprés beszerzése a legjobb választás. Anyaga öntöttvas, a hajtókar fogantyú markolata fa. Tartozék 2 darab cserélhető, különböző nagyságú furatokkal ellátott passzírozó rozsdamentes acél rostély. Biztonságosan az asztallaphoz rögzíttethető.

Részletes méretleírás:
- magasság: 29 cm
- átmérő: 10 cm (garat)
- hosszúság: 21 cm
- tömeg: 2,90 kg

A búzafű levéről és használatáról

A búzafű nem gyógyszer. Semmilyen egészségre káros mellékhatása nincs! Mindenkire egy kicsit másképp hat. Hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja, a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből. Igen intenzíven méregtelenít. 2-3 nappal a bio búzafülé fogyasztása után erősebb szagú, zavaros és sűrűn előforduló vizeletre számíthatunk. Székletünk hígabb lesz, de nem kell egész napos hasmenéssel küszködni.
A sejtekben lerakódott méreganyag bekerül a véráramba és folyamatosan ürül a vizelettel, széklettel és bőrön keresztül. A méregtelenítési tünetek alatt nehezen viselhető a bio búzafülé szaga, ezért a véráramba került méreganyag a felelős. A szervezet folyamatos tisztulásával meg fog szűnni ez az érzés.
Ha az első 2-3 hét erős méregtelenítésen túljutunk, már csak pozitív hatásokat észlelünk. Súlyfelesleg folyamatos leadása, normális széklet, életerő, nagyobb munkabírás, betegségekkel szembeni nagyobb ellenállás lesz a jellemző. A búzafű magas klorofill tartalma miatt dúsítja vérünket oxigénnel, a sejtek oxigén ellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.
Fogyasztása éhgyomorra javasolt! A bio búzafülé csak frissen préselve érdemes fogyasztani! Első alkalommal, jól bevált gyakorlat szerint kis mennyiséget igyunk, (körülbelül 1 evőkanál) lassan kortyolva, fél óra után lehet folyadékot inni, étkezni. A test állapotától függően a mennyiséget napról-napra emelhetjük. Tapasztalatok szerint a bio búzafülé a legerősebb tisztító, nagyon magas enzimtartalma miatt azonnal reakcióba lép a mérgekkel. Az émelygő érzés azt jelzi, hogy a tisztulás beindult. A továbbiakban a rendszeres fogyasztása ajánlott. Lehetséges, hogy a szokásos méregtelenítési tünetek erősödnek. Ezek a jelei annak, hogy a szervezet tisztul a nem odavaló anyagoktól, amelyek 20-30-40 év alatt felhalmozódtak.
A kipréselt lé nem tartható el még hűtőszekrényben sem, mert magas enzim-, és fehérjetartalma miatt, az alkotórészek elbomlanak. Csak frissen és éhgyomorra igyuk, fél óra múlva lehet folyadékot inni, később ehetünk.
Daráló
A termék anyag összetétele:Öntöttvas
Két betétes:Igen
Rozsdamentes:Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek