Búzafű és gyümölcsprés

Búzafű és gyümölcsprés
Búzafű és gyümölcsprés
Búzafű és gyümölcsprés
Búzafű és gyümölcsprés
Búzafű és gyümölcsprés
Búzafű és gyümölcsprés
búzafűprés, búzacsíraprés, búzafű daráló
Ár:
12.500 Ft
Cikkszám:
BL-1247
Gyártó:
Súly:
2.90 kg
Magasság:
29 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Búzafű és gyümölcsprés beszerzése a legjobb választás. Anyaga öntöttvas, a hajtókar fogantyú markolata fa. Tartozék 2 darab cserélhető, különböző nagyságú furatokkal ellátott passzírozó rozsdamentes acél rostély. Biztonságosan az asztallaphoz rögzíttethető.

Részletes méretleírás:
- magasság: 29 cm
- átmérő: 10 cm (garat)
- hosszúság: 21 cm
- tömeg: 2,90 kg

A búzafű levéről és használatáról

A búzafű nem gyógyszer. Semmilyen egészségre káros mellékhatása nincs! Mindenkire egy kicsit másképp hat. Hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja, a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből. Igen intenzíven méregtelenít. 2-3 nappal a bio búzafülé fogyasztása után erősebb szagú, zavaros és sűrűn előforduló vizeletre számíthatunk. Székletünk hígabb lesz, de nem kell egész napos hasmenéssel küszködni.
A sejtekben lerakódott méreganyag bekerül a véráramba és folyamatosan ürül a vizelettel, széklettel és bőrön keresztül. A méregtelenítési tünetek alatt nehezen viselhető a bio búzafülé szaga, ezért a véráramba került méreganyag a felelős. A szervezet folyamatos tisztulásával meg fog szűnni ez az érzés.
Ha az első 2-3 hét erős méregtelenítésen túljutunk, már csak pozitív hatásokat észlelünk. Súlyfelesleg folyamatos leadása, normális széklet, életerő, nagyobb munkabírás, betegségekkel szembeni nagyobb ellenállás lesz a jellemző. A búzafű magas klorofill tartalma miatt dúsítja vérünket oxigénnel, a sejtek oxigén ellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.
Fogyasztása éhgyomorra javasolt! A bio búzafülé csak frissen préselve érdemes fogyasztani! Első alkalommal, jól bevált gyakorlat szerint kis mennyiséget igyunk, (körülbelül 1 evőkanál) lassan kortyolva, fél óra után lehet folyadékot inni, étkezni. A test állapotától függően a mennyiséget napról-napra emelhetjük. Tapasztalatok szerint a bio búzafülé a legerősebb tisztító, nagyon magas enzimtartalma miatt azonnal reakcióba lép a mérgekkel. Az émelygő érzés azt jelzi, hogy a tisztulás beindult. A továbbiakban a rendszeres fogyasztása ajánlott. Lehetséges, hogy a szokásos méregtelenítési tünetek erősödnek. Ezek a jelei annak, hogy a szervezet tisztul a nem odavaló anyagoktól, amelyek 20-30-40 év alatt felhalmozódtak.
A kipréselt lé nem tartható el még hűtőszekrényben sem, mert magas enzim-, és fehérjetartalma miatt, az alkotórészek elbomlanak. Csak frissen és éhgyomorra igyuk, fél óra múlva lehet folyadékot inni, később ehetünk.
Daráló
A termék anyag összetétele:Öntöttvas
Két betétes:Igen
Rozsdamentes:Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek