- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
indukciós fazék, fazék üvegfedővel
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
2217-ZB
Gyártó:
Súly:
1.65 kg
Ürtartalom:
6 l
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél, a fedő hőálló üveg. Szegecselt fülek az edényen, a fedőn lecsavarozhatóan rögzített fedő gomb található. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 24 cm; - fülekkel: 31 cm
- magasság belső: 18 cm; - külső: 19 cm; - fedővel: 23,5 cm
- tömeg fedő nélkül: 1,240 kg; - fedővel: 1,645 kg
- űrtartalom: 6 liter
Húsvéti bárány csorba
Hozzávalók 3 (három) főre:
2 evőkanál olívaolaj
60 dkg vöröshagyma
60 dkg gyökér
20 dkg sárgarépa
20 dkg burgonya
15 dkg ceruzabab vagy zöldbab
2 dkg liszt
1 gerezd fokhagyma
40 dkg bárányoldalas
1 teáskanál só
tört színes bors
1 ágacska friss tárkony vagy 1 mokkáskanál szárított
2 liter víz
1 db citrom
Elkészítése:
A zöldségeket vágjuk 1×1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon. 6-7 perc után adjuk a zöldségekhez a megmosott, kisebb darabokra vágott oldalast, és tovább pároljuk, amíg a hús kifehéredik.
Ekkor szórjuk meg liszttel, jól keverjük össze, majd öntsük fel vízzel, vagy húsalap lével. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a tárkonyt. Forraljuk fel, szedjük le a keletkező habot, majd lefedve, kb. 1 órán át főzzük alacsony hőfokon.
Ha mirelit, már balanszírozott ceruzababot használunk, elég, ha a főzési idő utolsó negyedében adjuk a leveshez.
Akkor jó, ha a hús szinte leesik a csontról. Amikor elkészült, keverjük hozzá a friss citromlevet. Tálaláskor tejföllel és friss tárkonnyal kínálhatjuk.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 24 cm; - fülekkel: 31 cm
- magasság belső: 18 cm; - külső: 19 cm; - fedővel: 23,5 cm
- tömeg fedő nélkül: 1,240 kg; - fedővel: 1,645 kg
- űrtartalom: 6 liter
Húsvéti bárány csorba
Hozzávalók 3 (három) főre:
2 evőkanál olívaolaj
60 dkg vöröshagyma
60 dkg gyökér
20 dkg sárgarépa
20 dkg burgonya
15 dkg ceruzabab vagy zöldbab
2 dkg liszt
1 gerezd fokhagyma
40 dkg bárányoldalas
1 teáskanál só
tört színes bors
1 ágacska friss tárkony vagy 1 mokkáskanál szárított
2 liter víz
1 db citrom
Elkészítése:
A zöldségeket vágjuk 1×1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon. 6-7 perc után adjuk a zöldségekhez a megmosott, kisebb darabokra vágott oldalast, és tovább pároljuk, amíg a hús kifehéredik.
Ekkor szórjuk meg liszttel, jól keverjük össze, majd öntsük fel vízzel, vagy húsalap lével. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a tárkonyt. Forraljuk fel, szedjük le a keletkező habot, majd lefedve, kb. 1 órán át főzzük alacsony hőfokon.
Ha mirelit, már balanszírozott ceruzababot használunk, elég, ha a főzési idő utolsó negyedében adjuk a leveshez.
Akkor jó, ha a hús szinte leesik a csontról. Amikor elkészült, keverjük hozzá a friss citromlevet. Tálaláskor tejföllel és friss tárkonnyal kínálhatjuk.
Paraméterek
Rozsdamentes edény | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Átmérő belső: | 22.00 cm |
Átmérő felső: | 24.00 cm |
Indukciós: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*