Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes

Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes
indukciós fazék, fazék üvegfedővel
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
2217-ZB
Gyártó:
Súly:
1.65 kg
Ürtartalom:
6 l
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Vásároljon a Rozsdamentes fazék üvegfedővel 6 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél, a fedő hőálló üveg. Szegecselt fülek az edényen, a fedőn lecsavarozhatóan rögzített fedő gomb található. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 24 cm; - fülekkel: 31 cm
- magasság belső: 18 cm; - külső: 19 cm; - fedővel: 23,5 cm
- tömeg fedő nélkül: 1,240 kg; - fedővel: 1,645 kg
- űrtartalom: 6 liter

Húsvéti bárány csorba

Hozzávalók 3 (három) főre:
 2 evőkanál olívaolaj
 60 dkg vöröshagyma
 60 dkg gyökér
 20 dkg sárgarépa
 20 dkg burgonya
 15 dkg ceruzabab vagy zöldbab
 2 dkg liszt
 1 gerezd fokhagyma
 40 dkg bárányoldalas
 1 teáskanál só
 tört színes bors
 1 ágacska friss tárkony vagy 1 mokkáskanál szárított
 2 liter víz
 1 db citrom

Elkészítése:
A zöldségeket vágjuk 1×1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon. 6-7 perc után adjuk a zöldségekhez a megmosott, kisebb darabokra vágott oldalast, és tovább pároljuk, amíg a hús kifehéredik.
Ekkor szórjuk meg liszttel, jól keverjük össze, majd öntsük fel vízzel, vagy húsalap lével. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a tárkonyt. Forraljuk fel, szedjük le a keletkező habot, majd lefedve, kb. 1 órán át főzzük alacsony hőfokon.
Ha mirelit, már balanszírozott ceruzababot használunk, elég, ha a főzési idő utolsó negyedében adjuk a leveshez.
Akkor jó, ha a hús szinte leesik a csontról. Amikor elkészült, keverjük hozzá a friss citromlevet. Tálaláskor tejföllel és friss tárkonnyal kínálhatjuk.
Rozsdamentes edény
A termék anyag összetétele:18/10-es króm-nikkel nemesacél
Átmérő belső:22.00 cm
Átmérő felső:24.00 cm
Indukciós:Igen
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak