- Főoldal
- Termékcsoportok
- Süteménykiszúrók - Süteményszaggatók
- Pereckiszúró rugós fém
Pereckiszúró rugós fém
Leírás
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 7 cm
- szélesség: 4,5 cm
- magasság: 2,55 cm
Sós perec
Hozzávalók:
5 dl tej
5 dkg élesztő
2 evőkanál cukor
1 evőkanál só
1,5 dl étolaj
3 evőkanál liszt
2 evőkanál só
1 tojás
1 tojás
1 kg liszt
Elkészítése:
Az élesztőt a langyos tejben felfuttatjuk, a liszttel, 3 evőkanál cukorral, 1 evőkanál sóval és az étolajjal összegyúrjuk. Letakarva kicsit pihentetjük, majd 32 kinyújtjuk és perecszaggatóval kiszaggatjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük. Tetejét egész tojással megkenjük, és nagyon forró (villany vagy gáz sütőben 230 fok) tesszük. Addig a 3 evőkanál lisztet és az 1 evőkanál sót annyi vízzel elkeverjük, hogy folyós massza legyen. Ha a perec színesedni kezd, a tetejére csorgatjuk, és még pár percig visszatesszük a sütőbe. Vigyázzunk, hogy ne száradjon ki!
Paraméterek
Süteménykiszúró - Süteményszaggató | |
A termék anyag összetétele: | Horganyzott lemez |
Rozsdamentes: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |