- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Fánk kiszedő fritőz csipesz
Fánk kiszedő fritőz csipesz
Fánk kiszedő fritőz csipesz
fritőz fogó, hálós csipesz
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
DE429078
Vonalkód:
4008033429078
Gyártó:
Súly:
0.06 kg
Hosszúság:
28 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Fánk kiszedő fritőz csipesz beszerzése a legjobb választás. Anyaga, rozsdamentes nemesacél, rozsdamentes fonott háló. A fonott háló tartószerkezete szegecseléssel van rögzítve a fogó karjához.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 10 cm (a szűrőháló és tartó szerkezete)
- hosszúság fogómarkolat+szűrőháló: 28 cm
- hosszúság fogómarkolat: 18 cm
- tömeg: 0,055 kg
Krumplis fasírt recept
Hozzávalók 6 adagra:
60 dkg darált sertéshús
30 dkg burgonya (főtt)
30 dkg kenyér (nem friss)
4 db tojás
só ízlés szerint
5 gerezd fokhagyma
bors, ízlés szerint
fűszerpaprika ízlés szerint
10 dkg zsemlemorzsa (szükség szerint)
2,5 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
Elkészítése:
A kenyeret vízbe áztatjuk. A húst tálba tesszük, hozzáreszeljük a főtt krumplit és belemorzsoljuk az alaposan kicsavart kenyeret. Beleütjük a tojásokat, sózzuk, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, a fokhagymát belepréseljük. Összegyúrjuk, ha túl lágy, nem formázható, 1-2 maréknyi zsemlemorzsát adunk hozzá. Kb. 1,5-2 cm magas, 6-8 cm átmérőjű gombócokat formálunk a masszából és forró olajban pirosra sütjük mindkét felét.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 10 cm (a szűrőháló és tartó szerkezete)
- hosszúság fogómarkolat+szűrőháló: 28 cm
- hosszúság fogómarkolat: 18 cm
- tömeg: 0,055 kg
Krumplis fasírt recept
Hozzávalók 6 adagra:
60 dkg darált sertéshús
30 dkg burgonya (főtt)
30 dkg kenyér (nem friss)
4 db tojás
só ízlés szerint
5 gerezd fokhagyma
bors, ízlés szerint
fűszerpaprika ízlés szerint
10 dkg zsemlemorzsa (szükség szerint)
2,5 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
Elkészítése:
A kenyeret vízbe áztatjuk. A húst tálba tesszük, hozzáreszeljük a főtt krumplit és belemorzsoljuk az alaposan kicsavart kenyeret. Beleütjük a tojásokat, sózzuk, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, a fokhagymát belepréseljük. Összegyúrjuk, ha túl lágy, nem formázható, 1-2 maréknyi zsemlemorzsát adunk hozzá. Kb. 1,5-2 cm magas, 6-8 cm átmérőjű gombócokat formálunk a masszából és forró olajban pirosra sütjük mindkét felét.
Paraméterek
Szűrő | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Átmérő: | 10.00 cm |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*