Fém olaj és ecet spray 100 ml

Fém olaj és ecet spray 100 ml-es, 18 cm magas, átmérő 4,16 cm. A pumpa, a szívócső műanyag.
Fém olaj és ecet spray 100 ml-es, 18 cm magas, átmérő 4,16 cm. A pumpa, a szívócső műanyag.
Fém olaj és ecet spray 100 ml
Fém olaj és ecet spray 100 ml
Fém olaj és ecet spray 100 ml
Fém olaj és ecet spray 100 ml
rozsdamentes olajszóró spray, ecetszóró spray, ecetpermetező, olaj permetező
Ár:
3.850 Ft
Cikkszám:
HU442316-BH
Gyártói cikkszám:
BH-7809
Vonalkód:
5999108442346
Gyártó:
Súly:
22.50 dkg
Ürtartalom:
100 ml
Magasság:
18 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A Fém olaj és ecet spray 100 ml anyaga rozsdamentes acél. A műanyag alapanyagú pumpás szórófej lecsavarozható rozsdamentes fém kupakban van elhelyezve. Az olajszóró, ecetszóró pumpa szívócsöve ami leér a tégely aljáig, szintén műanyag. A tároló tégelyből, a pumpás szórófej segítségével kipermetezhetjük a benne tárolt olajt, ecetet vagy balzsamecetet. A saláták, gyümölcsök, húsok egyenletes bepermetezésére való.
Figyelem, űrtartalom = a tárolóedény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő: 4,16 cm
- magasság szórófejjel: 18 cm
- tömeg: 0,225 kg
- űrtartalom: 100 ml

Kacsasült

Hozzávalók:
 1,5-2,5 kilogrammos kacsa
 1 alma
 1 narancs
 1 szál rozmaring
- szárnyas fűszerkeverék
- fokhagyma, só, bors
- majoránna

Elkészítése:
A kacsának a bőrét több helyen átvágjuk, hogy könnyebben kisüljön a zsírja és így ropogósabb lesz a bőre. Bedörzsöljük alaposan a fűszerekkel, belül is. A hasüregébe tesszük a negyedelt narancsot, az almát (négybe vágva) és a rozmaring szálat. Körülbelül 2 órát hagyjuk állni, hogy jól átjárják a fűszerek. Miután letelt az idő a kacsát kacsasütőbe (öntöttvas, króm – nikkel) tesszük egy beleillő rácsra nem fontos (csináltassunk rácsot, megéri). Hideg sütőbe tesszük és kb. 160 fokon mérsékelt lángon sütjük. Sülés közben időközönként a kacsát a szárnyaira és a combjára fektetjük, hogy a zsír jobban kisüljön. Ahogy a sült barnulni kezd, a forró vízből ¼ litert locsoljunk fokozatosan a sütőbe. Ezzel a szafttal néha öntözzük meg a kacsát is és a víz felét hagyjuk elpárologni. Többször megforgatjuk, locsolgatjuk. Ha úgy látjuk, hogy már eléggé puha, 1 tűt beleszúrva ellenőrizzük, levesszük a tetőt és a tálból kivett pecsenyelével elkevert narancslével locsolgatjuk. Fordítsuk meg többször, míg egyformán pirosra, ropogósra megsül.
   
Egyéb javaslatok:
Ha van tegyünk rácsot a kacsasütőbe. A rács azért kell alá, mert így nem ázik a pecsenye lében és ropogósabb, pirosabb, gusztusosabb lesz. Burgonya lepénnyel, őszibarack és ananász befőttekkel (konzerv) kínáljuk. A kacsahús zsírszegény.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Átmérő:14.16 cm
Rozsdamentes:Igen
Mércézett:Nem
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek