- Főoldal
- Termékcsoportok
- Darálók
- Rozsdamentes diódaráló BH-02
Rozsdamentes diódaráló BH-02
Rozsdamentes diódaráló BH-02
krómacél sajtdaráló
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
RU082767
Gyártói cikkszám:
BH-02-522
Vonalkód:
4690317082767
Gyártó:
Súly:
0.51 kg
Magasság:
24 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Rozsdamentes diódaráló BH-02 kínálatunkból! Anyaga krómacél. A hajtókar fogantyú markolata és a dióprés műanyag. A darálószerkezet 4 részből áll: - a daráló ház, a vágódob, a hajtókar és a dióprés. Rögzíthetősége csavaros. Alkalmas a csonthéjú gyümölcsök úgymint dió, mogyoró, a sajtok, zöldségek darálására és zsemlemorzsa készítésére.
Tisztítása: - hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószerrel. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
Mosogatógépbe nem mosható!
Részletes méretleírás:
- magasság: 24 cm
- dob átmérője: 8,50 cm
- dob hosszúsága: 8,20 cm
A garat méretei:
- hosszúság: 6,50 cm
- szélesség: 5,50 cm
- magassá: 3,50 cm
A hajtókar hosszúsága: 11,50 cm
A daráló tömege: 0,515 kg
Diós bejgli
Hozzávalók:
A tésztához:
50 dkg sima liszt
25 dkg margarin
1 tojás
2 tojás sárgája
1 dl tej
3 evőkanálnyi cukor
2 dkg élesztő
A töltelékhez:
70 dkg darált dió
36 dkg cukor
3,3 dl víz
reszelt citromhéj
szegfűszeg
mazsola
2 dkg vaj
2 evőkanálnyi baracklekvár
A vízből és a cukorból - a citromhéjjal és a szegfűszeggel - főzzünk szirupot. Ha kész, keverjük el benne a diónyi vajat, és vegyük ki belőle a szegfűszeget. A dióhoz adjuk hozzá a mazsolát, öntsünk rá a forró szirupot, dolgozzuk össze a masszát (tegyük bele a baracklekvárt is) és hagyjuk kihűlni.
Az élesztőt a tejjel és a 3 evőkanálnyi cukorral futtassuk fel. Az átszitált lisztet dolgozzuk össze az elmorzsolt margarinnal, az elhabart tojásokkal, egy csipet sóval és az élesztős tejjel. A tésztát (pihentetni nem kell) osszuk 4 (négy) egyenlő részre, s az egyes cipókat nyújtsuk téglalap alakúra (kb. A/4-es méretűre).
A kihűlt (és ugyancsak kiadagolt) tölteléket kenjük egyenletesen a tésztalapokra. (Arra vigyázzunk, hogy a lap egyik hosszanti oldalán maradjon szabadon annyi tészta, amennyivel a tekercset majd le tudjuk ragasztani). a rövidebb oldalain kicsit hajtsuk vissza a tésztát, majd - a szabadon hagyottal szemközti oldalról kezdve - tekerjük fel. A bejgliket fektessük tepsibe (ne túl szorosan, mert nőni fog!), kenjük meg vékonyan az elhabart tojással, majd egy órára tegyük hideg helyre. Mielőtt a sütőbe kerül, több helyen szúrjuk át teljesen a tekercseket, hogy a képződő gőzök ne feszítsék majd szét.
A sütőt melegítsük 200 Celsius-fokra, tegyük bele a bejglit, s (ezt a hőmérsékletet tartva) 35-40 perc alatt süssük meg. A szeletelés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Tisztítása: - hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószerrel. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
Mosogatógépbe nem mosható!
Részletes méretleírás:
- magasság: 24 cm
- dob átmérője: 8,50 cm
- dob hosszúsága: 8,20 cm
A garat méretei:
- hosszúság: 6,50 cm
- szélesség: 5,50 cm
- magassá: 3,50 cm
A hajtókar hosszúsága: 11,50 cm
A daráló tömege: 0,515 kg
Diós bejgli
Hozzávalók:
A tésztához:
50 dkg sima liszt
25 dkg margarin
1 tojás
2 tojás sárgája
1 dl tej
3 evőkanálnyi cukor
2 dkg élesztő
A töltelékhez:
70 dkg darált dió
36 dkg cukor
3,3 dl víz
reszelt citromhéj
szegfűszeg
mazsola
2 dkg vaj
2 evőkanálnyi baracklekvár
A vízből és a cukorból - a citromhéjjal és a szegfűszeggel - főzzünk szirupot. Ha kész, keverjük el benne a diónyi vajat, és vegyük ki belőle a szegfűszeget. A dióhoz adjuk hozzá a mazsolát, öntsünk rá a forró szirupot, dolgozzuk össze a masszát (tegyük bele a baracklekvárt is) és hagyjuk kihűlni.
Az élesztőt a tejjel és a 3 evőkanálnyi cukorral futtassuk fel. Az átszitált lisztet dolgozzuk össze az elmorzsolt margarinnal, az elhabart tojásokkal, egy csipet sóval és az élesztős tejjel. A tésztát (pihentetni nem kell) osszuk 4 (négy) egyenlő részre, s az egyes cipókat nyújtsuk téglalap alakúra (kb. A/4-es méretűre).
A kihűlt (és ugyancsak kiadagolt) tölteléket kenjük egyenletesen a tésztalapokra. (Arra vigyázzunk, hogy a lap egyik hosszanti oldalán maradjon szabadon annyi tészta, amennyivel a tekercset majd le tudjuk ragasztani). a rövidebb oldalain kicsit hajtsuk vissza a tésztát, majd - a szabadon hagyottal szemközti oldalról kezdve - tekerjük fel. A bejgliket fektessük tepsibe (ne túl szorosan, mert nőni fog!), kenjük meg vékonyan az elhabart tojással, majd egy órára tegyük hideg helyre. Mielőtt a sütőbe kerül, több helyen szúrjuk át teljesen a tekercseket, hogy a képződő gőzök ne feszítsék majd szét.
A sütőt melegítsük 200 Celsius-fokra, tegyük bele a bejglit, s (ezt a hőmérsékletet tartva) 35-40 perc alatt süssük meg. A szeletelés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Paraméterek
Daráló | |
Egy betétes: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*