- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Öntöttvas nyeles serpenyő 24 cm
Öntöttvas nyeles serpenyő 24 cm
Leírás
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 19 cm; - külső: 20 cm
- átmérő felső belső: 21 cm; - külső: 22 cm; - nyéllel: 38 cm
- átmérő kiöntőknél: 25,5 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,9 cm
- tömeg: 1,760 kg
- űrtartalom: 1,20 liter
Gombás sertésszelet
Hozzávalók:
4 szelet sertéshús (tarja, karaj vagy felsál)
2 fej hagyma
20 dkg gomba
petrezselyem
olíva olaj vagy sertés zsír, tetszés szerint
tejföl, ízlés szerint
só ízlés szerint
bors, ízlés szerint
paradicsompüré, ízlés szerint
1 frissen reszelt paradicsom
1-2 dl fehérbor
Elkészítése:
Először a húst sózzuk, borsozzuk. A hagymát olajon vagy zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a szeletelt gombát, paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, és készre pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel, behabarjuk a tejföllel, és ízesítjük. A húst olajon megsütjük, és hozzáadjuk a kész gombás mártáshoz. A köret lehet főtt krumpli, rizs vagy akár vegyesen (vegyes köret).
Paraméterek
Sütőedény | |
Anyag összetétele: | Öntöttvas |
Átmérő alsó belső: | 19.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 20.00 cm |
Átmérő felső belső: | 21.00 cm |
Átmérő felső külső: | 22.00 cm |
Öntöttvas: | Igen |
Rozsdamentes: | Nem |
Zománcozott: | Nem |
Mosogatógépbe mosható: | Nem |