- Főoldal
- Termékcsoportok
- Bográcsok
- Teleszkópos bográcsállvány 0,68-1,20 m
Teleszkópos bográcsállvány 0,68-1,20 m
Teleszkópos bográcsállvány 0,68-1,20 m
állítható bográcsállvány, kihúzható bográcsállvány
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
HU112041-MIN
Vonalkód:
5999559112041
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Teleszkópos bográcsállvány 0,68-1,20 m beszerzése a legjobb választás. Anyaga festett szögletes zártszelvény, és horganyzott szögletes tömör zártszelvény méretre szabva. Rögzítései hegesztéses eljárással, valamint csavarokkal van megoldva. A tetején lévő lánc segítségével könnyedén szabályozható a bogrács magassága a hőforrástól. A lábak hegyes végeinek köszönhetően beszúrható a talajba, ami a stabilitását maximálisan növeli. Összecsukható, így könnyen tárolható.
Figyelem! - A bogrács csak szemléltetés vagyis illusztráció, nem tartozik az árba.
Részletes méretleírás:
- festett szögletes zártszelvény: 15×15 mm
- horganyzott négyzetvas: 10×10 mm
- maximális hosszúság: 120 cm
- minimális hosszúság: 68 cm
- függesztő lánc hossza: 39 cm
- kampó hosszúsága: 6 cm
- egyéni tetszőleges állítható lehetőség
- tömeg: 2,90 kg
Hegyi pörkölt
Hozzávalók fejenként:
- fél kiló vaddisznóhús, (legyen benne oldalas is) vagy ugyanennyi marhalábszár
- egy sertés köröm négyfelé vágva,
- fél fej öklömnyi vöröshagyma,
- egy öklömnyi krumpli,
- hüvelykujjnyi füstölt szalonna,
- zsiradék, só, csemege pirospaprika, piros arany, köménymag, mustár, egy üveg vörösbor, erős paprika, fokhagyma vagy fokhagymakrém.
Elkészítése:
A hagymát kellő zsiradékon aranysárgára pirítjuk. Ráöntjük a csemege fűszerpaprikát, néhány gyors keverés után egy kevés vizet öntünk rá, ezzel kész a szaft alap. Rátesszük a disznó vagy marhahúst, megsózzuk, és nagy lángon, erőteljes keverés közben addig sütjük, amíg a hús kifehéredik és levet ereszt. Ekkor hozzátesszük a körmöt, az apróra vágott füstölt szalonnát, a köménymagot, erős paprikát, ha kevés a leve (biztosan kevés), egy kis vizet. Kinyitjuk a borosüveget és kortyintunk egyet, mert innentől jó 1,5-2 óráig nincs más dolgunk, mint megakadályozni a hús odaégését és közben poharunkat időnként újra tölteni. Ha zsírjára sül a hús, öntünk utána egy kis vizet. Néha megkóstoljuk a szaftot, pótoljuk az esetleg hiányzó sót, paprikát (inkább piros arannyal), köményt és az erős paprikát. Közben megpucoljuk és felaprítjuk a krumplit hüvelykujjnyi darabokra. Jó másfél órás rotyogás után, amikor a hús már kezdi elveszíteni a gumi állapotot, de még nem puha, beleöntünk a pörköltbe egy kevés vörösbort, némi mustárt, és a zúzott fokhagymát, végül a felaprított krumplit.
Innentől körülbelül fél óra múlva puhul meg a krumpli. Ha eltaláltuk, akkor már a hús is puha, ha nem, pechünk van, mert ha tovább főzzük, a krumpli szétesik. Közben folyamatosan rázogatni kell, mert egyre sűrűsödik, és könnyen odakozmál.
Ha kint a természetben főzzük, bográcsban célszerű. Ha elő akarunk készülni a művelethez, otthon a krumpli bele tétele előtti állapotig bezárólag elvégezhetjük a műveletet, a bográcsban forralunk egy kevés vizet, beletesszük a lábasban hozott, kocsonyásra merevedett, majdnem kész pörköltet, felforraljuk, és mehet bele a krumpli.
Figyelem! - A bogrács csak szemléltetés vagyis illusztráció, nem tartozik az árba.
Részletes méretleírás:
- festett szögletes zártszelvény: 15×15 mm
- horganyzott négyzetvas: 10×10 mm
- maximális hosszúság: 120 cm
- minimális hosszúság: 68 cm
- függesztő lánc hossza: 39 cm
- kampó hosszúsága: 6 cm
- egyéni tetszőleges állítható lehetőség
- tömeg: 2,90 kg
Hegyi pörkölt
Hozzávalók fejenként:
- fél kiló vaddisznóhús, (legyen benne oldalas is) vagy ugyanennyi marhalábszár
- egy sertés köröm négyfelé vágva,
- fél fej öklömnyi vöröshagyma,
- egy öklömnyi krumpli,
- hüvelykujjnyi füstölt szalonna,
- zsiradék, só, csemege pirospaprika, piros arany, köménymag, mustár, egy üveg vörösbor, erős paprika, fokhagyma vagy fokhagymakrém.
Elkészítése:
A hagymát kellő zsiradékon aranysárgára pirítjuk. Ráöntjük a csemege fűszerpaprikát, néhány gyors keverés után egy kevés vizet öntünk rá, ezzel kész a szaft alap. Rátesszük a disznó vagy marhahúst, megsózzuk, és nagy lángon, erőteljes keverés közben addig sütjük, amíg a hús kifehéredik és levet ereszt. Ekkor hozzátesszük a körmöt, az apróra vágott füstölt szalonnát, a köménymagot, erős paprikát, ha kevés a leve (biztosan kevés), egy kis vizet. Kinyitjuk a borosüveget és kortyintunk egyet, mert innentől jó 1,5-2 óráig nincs más dolgunk, mint megakadályozni a hús odaégését és közben poharunkat időnként újra tölteni. Ha zsírjára sül a hús, öntünk utána egy kis vizet. Néha megkóstoljuk a szaftot, pótoljuk az esetleg hiányzó sót, paprikát (inkább piros arannyal), köményt és az erős paprikát. Közben megpucoljuk és felaprítjuk a krumplit hüvelykujjnyi darabokra. Jó másfél órás rotyogás után, amikor a hús már kezdi elveszíteni a gumi állapotot, de még nem puha, beleöntünk a pörköltbe egy kevés vörösbort, némi mustárt, és a zúzott fokhagymát, végül a felaprított krumplit.
Innentől körülbelül fél óra múlva puhul meg a krumpli. Ha eltaláltuk, akkor már a hús is puha, ha nem, pechünk van, mert ha tovább főzzük, a krumpli szétesik. Közben folyamatosan rázogatni kell, mert egyre sűrűsödik, és könnyen odakozmál.
Ha kint a természetben főzzük, bográcsban célszerű. Ha elő akarunk készülni a művelethez, otthon a krumpli bele tétele előtti állapotig bezárólag elvégezhetjük a műveletet, a bográcsban forralunk egy kevés vizet, beletesszük a lábasban hozott, kocsonyásra merevedett, majdnem kész pörköltet, felforraljuk, és mehet bele a krumpli.
Paraméterek
Állvány - Eszköztartó | |
A termék anyag összetétele: | Fém zártszelvény és szögvas |
Minimum magasság: | 68.00 cm |
Maximum magasság: | 120.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Szín: | Fekete |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*