- Főoldal
- Termékcsoportok
- Bográcsok
- Tálaló bográcsállvány teamécses tartóval KF
Tálaló bográcsállvány teamécses tartóval KF
Tálaló bográcsállvány teamécses tartóval KF
tálaló bográcstartó, asztali bográcstartó
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
HU112102
Vonalkód:
5999559112102
Gyártó:
Súly:
20 dkg
Szélesség:
17 cm
Magasság:
28 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Tálaló bográcsállvány teamécses tartóval KF kínálatunkból saját részére vagy barátainak! Anyaga gömbvas, alakra hajtva három lábbal és teamécses tartóval ellátva. A lábaknak és a teamécses tartónak rögzítései hegesztéses eljárással vannak megoldva. Fekete színű festékkel védve a rozsdásodástól.
FIGYELEM! - A tálaló bogrács csak szemléltetés (illusztráció)! Nem tartozék, nem foglaltatik az árba!
Részletes méretleírás:
- magasság: 28 cm
- átmérő teamécsestartó: 7,20 cm
- tartó lábak közötti távolság: 17 cm
- tömeg: 0,20 kg
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
csipetke
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
só ízlés szerint
1 kiskanál petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
FIGYELEM! - A tálaló bogrács csak szemléltetés (illusztráció)! Nem tartozék, nem foglaltatik az árba!
Részletes méretleírás:
- magasság: 28 cm
- átmérő teamécsestartó: 7,20 cm
- tartó lábak közötti távolság: 17 cm
- tömeg: 0,20 kg
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
csipetke
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
só ízlés szerint
1 kiskanál petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Paraméterek
Állvány - Eszköztartó | |
A termék anyag összetétele: | Gömbvas |
Rozsdamentes: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*