Süteményrácsozó, tésztarácsozó henger 12×19 cm

16 soros műanyag szaggatott vágókéses henger, műanyag kengyelbe tolórudas markolattal.
16 soros műanyag szaggatott vágókéses henger, műanyag kengyelbe tolórudas markolattal.
16 soros műanyag szaggatott vágókéses henger, műanyag kengyelbe tolórudas markolattal.
16 soros műanyag szaggatott vágókéses henger, műanyag kengyelbe tolórudas markolattal.
16 soros műanyag szaggatott vágókéses henger, műanyag kengyelbe tolórudas markolattal.
Süteményrácsozó, tésztarácsozó henger 12×19 cm
süti rácsozó, rácsozó henger, rácsos tésztavágó henger
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
CZ531105- BQT
Gyártói cikkszám:
28765021/A21923
Vonalkód:
8591022531105
Súly:
9 dkg
Szélesség:
10 cm
Hosszúság:
19 cm
Magasság:
4 cm
Elérhetőség:
10 db
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Termékváltozatok:

Szín:

A süteményrácsozó, tésztarácsozó henger 12×19 cm remek segítőtársa a cukrászoknak, pékeknek, ami tökéletes rácsokat vág a tésztára. Segítségével pofonegyszerűen készíthetünk almás, barackos, meggyes rácsost a konyhánkban. A süteményrácsozó, tésztarácsozó anyag összetétel szilikon alapanyagú kemény bakelit. Tisztítása semleges folyékony mosogatószerrel történjen. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható, de nem ajánlott.

Részletes méretleírás:
Hosszúság:
- henger: 11 cm
- henger munkafelület: 10 cm
- henger+tartószerkezet: 12 cm
- henger+markolat: 19 cm
- markolat: 12 cm
- henger átmérő: 4 cm
- tömeg: 0,090 kg

Almás, mogyorókrémes rácsos recept

Hozzávalók:
A tésztához:
 1/2 kg finomliszt
 2,5 dl tej
 1 tojás
 2 dkg élesztő
 2 kiskanál só
 1 mókás-kanál cukor
 1 fagyasztott vaj (25 dkg)

A tetejére:
 1 felvert tojás

A töltelékhez:
  3 db párolt alma
- mogyorókrém

Elkészítése:
Az élesztőt a cukorral, kevés langyos tejen felfuttatjuk, majd a liszttel, sóval, tejjel összedolgozzuk. Cipót formálunk a tésztából, majd téglalap alakúra kinyújtjuk. Egy reszelővel a fagyos vajat ráreszeljük és feltekerjük. Kinyújtjuk, háromszor hajtogatjuk 20 percenként. Utolsó hajtogatás után fél cm vastag lapot nyújtunk. 2/3 része lesz az alja. Ebből 6-7 cm-es lapokat szabunk. Közepére párolt, fűszeres almát teszünk. A többire mogyorókrémet kenünk. A megmaradt részt jó vékonyra nyújtjuk és rácsozóval lehengereljük és megfelelő nagyságú darabokat vágunk a töltelék befedésére. Rátesszük a rácsos tésztát a töltelékre és a széleit jól összenyomkodjuk, akár előtte vízzel is lekenhetjük, hogy jobban összetapadjon. A süteményt sütőpapírral fedett tepsire tesszük, és felvert tojással lekenjük. 180 fokra melegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Tálaláskor porcukorral megszórhatjuk.

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak