Pezsgősüveg lezáró dugó

Két nyitható fémpánt egy rozsdamentes kupakhoz rögzítve a közepében műanyag záró koronggal.
Két nyitható fémpánt egy rozsdamentes kupakhoz rögzítve a közepében műanyag záró koronggal.
Két nyitható fémpánt egy rozsdamentes kupakhoz rögzítve a közepében műanyag záró koronggal.
Két nyitható fémpánt egy rozsdamentes kupakhoz rögzítve a közepében műanyag záró koronggal.
Két nyitható fémpánt egy rozsdamentes kupakhoz rögzítve a közepében műanyag záró koronggal.
Pezsgősüveg lezáró dugó
pezsgődugó, pezsgőzáró dugó, rozsdamentes pezsgőzáró
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
CZ418925-BQT
Vonalkód:
8591022418925
Súly:
5.50 dkg
Elérhetőség:
20 db
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A pezsgősüveg lezáró dugó megakadályozza, hogy a megkezdet pezsgőből elillanjon a pezsgő ízéhez nagyban hozzájáruló szénsav. Használható a legtöbb pezsgős és habzóboros palackhoz, úgy otthon, mint a vendéglátásban. A pezsgőzáró dugó anyaga rozsdamentes krómacél, műanyag és gumi.
Figyelem! - A dugó méretezése kifejezetten a nagyobb az átlagnál, pezsgős üvegekre van kialakítva, - boros üvegek, keskenyebb nyakú üvegek lezárására nem alkalmas.
A dugó ráhelyezése az üvegre: - nyissuk szét a pántokat, majd nyomjuk bele a dugót az üveg szádába, majd a pántokat nyomjuk le úgy, hogy tökéletesen feküdjenek fel az üveg nyakára, majd akasszuk be az üveg peremébe.
A dugó levételéhez érdemes lenyomni a dugó tetejét, így további erő kifejtése nélkül szétnyithatók a pántjai.
Ha a két pánt nincsen jól az üveg falához nyomva és beakasztva, a dugó leugorhat a szénsav erejétől sérülést vagy kárt okozva a pezsgős poharakban!

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 2,50 cm; - külső: 3,40 cm
- hosszúság pátoknál kinyitva: 11 cm
- magasság kupaknál: 3,10 cm
- tömege: 0,055 kg

Ropogós kacsasült pezsgős káposztával

Hozzávalók (5 személyre):
    4 dl száraz pezsgő
    6 dkg kristálycukor
    1 csokor petrezselyem
  50 dkg vörös-káposzta
  50 dkg fehér-káposzta
  20 dkg vöröshagyma
  75 dkg burgonya
- egy 3 kg-os kacsa
- só, ízlés szerint
- bors, ízlés szerint
- majoránna, ízlés szerint
- köménymag, ízlés szerint
- ecet, ízlés szerint

Elkészítése:
A megtisztított kacsákat kívül-belül jól megsózzuk, a belsejét kevés majoránnával és őrölt borssal bedörzsöljük, majd kacsasütőbe téve kevés vizet öntünk alá és 150 fokon, gyakori locsolgatás mellett pirosra, ropogósra sütjük. Amikor már kezd pirulni, cikkekre vágott pirított burgonyát teszünk mellé. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a káposztát ezen a zsíron pároljuk meg. A piros és a fehér káposztát vékonyra szeleteljük külön-külön. A hagymát karikára vágjuk. A kacsazsírt két lábosba téve megpirítunk benne 30 g cukrot, amikor a cukor karamell színű, hozzáadjuk a hagymát, pár csepp ecetet és a káposztát. Kevés köménymaggal és sóval fűszerezzük. Erős tűzön állandó kevergetés mellett pároljuk, és közben 2 dl pezsgővel locsolgatjuk. Tálaláskor a feldarabolt kacsa mellé rendezzük a fehér-káposztát, a burgonyát és a vörös-káposztát, végül finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Italos kellék
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél és műanyag
Átmérő belső:2.60 cm
Átmérő külső:3.40 cm
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek