- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Rozsdamentes habverő acélgolyóval 20 cm
Rozsdamentes habverő acélgolyóval 20 cm
Rozsdamentes habverő acélgolyóval 20 cm
cukrász habverő, kézi habverő, konyhai habverő, csomómentesítő habverő, golyós habverő
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
KP-11/05-TOR
Gyártó:
Súly:
60 g
Hosszúság:
20 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy rozsdamentes habverő acélgolyóval 20 cm beszerzése a legjobb választás.Anyaga nemesacél golyó, acélhuzal és saválló markolat.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 20 cm
- átmérő: habverő fej: 4 cm; - markolat: 1,9 cm
- tömeg: 0,060 kg
Amerikai brownie:
Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg csokoládé
4 tojás
35 dkg cukor
1,75 dl olaj
17,5 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor
egy fél teáskanál só
egy fél rúd vanília
vaj a kikenéshez
10 dkg mogyoró
Elkészítése:
Az étcsokoládét kis darabokra törjük. A mogyoróból 7 dkg-ot finomra őrölünk, a maradék 3 dkg-ot pedig durvára vágjuk, ezzel fogjuk a végén az elkészült édességet díszíteni. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk. Figyeljünk arra, hogy a víz ne legyen forró vagy nagyon meleg, csak langyos. A tojást a cukorral habosra verjük. Miután már szép habos, óvatosan hozzákeverjük az olvasztott csokoládét és a végén hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót, az őrölt mogyorót és a vaníliarúd kikapart belsejét. Az egészet egynemű masszává keverjük. Egy vajjal kikent tepsiben (kb. 40 × 28 cm nagyságú, 3 cm magas forma), kb. 150-170 fokon 30 percig sütjük. Tálaláskor megszórhatjuk durvára darált mogyoróval. Mogyoró helyett használhatunk mandulát is.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 20 cm
- átmérő: habverő fej: 4 cm; - markolat: 1,9 cm
- tömeg: 0,060 kg
Amerikai brownie:
Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg csokoládé
4 tojás
35 dkg cukor
1,75 dl olaj
17,5 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor
egy fél teáskanál só
egy fél rúd vanília
vaj a kikenéshez
10 dkg mogyoró
Elkészítése:
Az étcsokoládét kis darabokra törjük. A mogyoróból 7 dkg-ot finomra őrölünk, a maradék 3 dkg-ot pedig durvára vágjuk, ezzel fogjuk a végén az elkészült édességet díszíteni. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk. Figyeljünk arra, hogy a víz ne legyen forró vagy nagyon meleg, csak langyos. A tojást a cukorral habosra verjük. Miután már szép habos, óvatosan hozzákeverjük az olvasztott csokoládét és a végén hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót, az őrölt mogyorót és a vaníliarúd kikapart belsejét. Az egészet egynemű masszává keverjük. Egy vajjal kikent tepsiben (kb. 40 × 28 cm nagyságú, 3 cm magas forma), kb. 150-170 fokon 30 percig sütjük. Tálaláskor megszórhatjuk durvára darált mogyoróval. Mogyoró helyett használhatunk mandulát is.
Paraméterek
Cukrász segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*