Rozsdamentes habverő acélgolyóval 20 cm - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Fonott drótszálakból készült gömbölyded henger alakú hosszú nyelű habaró eszköz acélgolyóval.
Rozsdamentes habverő acélgolyóval 20 cm
cukrász habverő, kézi habverő, konyhai habverő, csomómentesítő habverő, golyós habverő
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
KP-11/05-TOR
Gyártó:
Toro Csehország
Súly:
60 g
Hosszúság:
20 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap szavatosság

Leírás

Egy rozsdamentes habverő acélgolyóval 20 cm beszerzése a legjobb választás.Anyaga nemesacél golyó, acélhuzal és saválló markolat.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 20 cm
- átmérő: habverő fej: 4 cm; - markolat: 1,9 cm
- tömeg: 0,060 kg

Amerikai brownie:

Hozzávalók 4 személyre:
 20 dkg csokoládé
 4 tojás
 35 dkg cukor
 1,75 dl olaj
 17,5 dkg liszt
 1 teáskanál sütőpor
 egy fél teáskanál só
 egy fél rúd vanília
 vaj a kikenéshez
 10 dkg mogyoró

Elkészítése:
Az étcsokoládét kis darabokra törjük. A mogyoróból 7 dkg-ot finomra őrölünk, a maradék 3 dkg-ot pedig durvára vágjuk, ezzel fogjuk a végén az elkészült édességet díszíteni. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk. Figyeljünk arra, hogy a víz ne legyen forró vagy nagyon meleg, csak langyos. A tojást a cukorral habosra verjük. Miután már szép habos, óvatosan hozzákeverjük az olvasztott csokoládét és a végén hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót, az őrölt mogyorót és a vaníliarúd kikapart belsejét. Az egészet egynemű masszává keverjük. Egy vajjal kikent tepsiben (kb. 40 × 28 cm nagyságú, 3 cm magas forma), kb. 150-170 fokon 30 percig sütjük. Tálaláskor megszórhatjuk durvára darált mogyoróval. Mogyoró helyett használhatunk mandulát is.

Paraméterek

Cukrász segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen