- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Olaj és ecetszóró spray 2 az 1-be
Olaj és ecetszóró spray 2 az 1-be
Olaj és ecetszóró spray 2 az 1-be
olaj szóró, ecetszóró, olaj és ecet permetező, olaj permetező, ecet permetező
Ár:
7.450 Ft
Cikkszám:
CZ324981
Vonalkód:
8591022324981
Gyártó:
Súly:
24 dkg
Ürtartalom:
200 ml
Magasság:
20.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Olaj és ecetszóró spray 2 az 1-be kínálatunkból saját részére, vagy barátainak ajándékba! Anyag összetétele ABS műanyag, polikarbonát és rozsdamentes acél. Átlátszó vastag falú, belül egyenlő részre osztott polikarbonát (PC) tégely. Mechanikus szerkezettel felszerelt, forgatható, pumpás szórófej. A tároló tégelyekből, a szórófej elforgatásával külön, külön permetezhetjük a benne tárolt olajt, ecetet vagy balzsameceteket. A szórófej középre állításával mind a két tároló tégelyből egyszerre és egyenletes keveréket permetezhetünk ételeinkre. Saláták, gyümölcsök, húsok egyenletes bepermetezésére kialakított szerkezet.
Figyelem, űrtartalom = az osztott tégely színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő: 5,5 cm
- magasság szórófejjel: 20,50 cm; - szórófej nélkül: 11,5 cm
- tömeg: 0,240 kg
- űrtartalom: 2 × 100 ml
Székelyföldi töltött bárány
Hozzávalók:
fél bárány (kb. 6 kg-os az ideális)
belsőségek (máj, tüdő, vese, szív)
6 tojás
1 csokor zöldpetrezselyem
1 nagy hagyma
2 db zsemle
5 dkg füstölt sajt
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
kiskanálnyi bazsalikom
kiskanálnyi csombor
25 dkg vaj
1 fej fokhagyma
bacon vagy házi húsos szalonna
1 pohár száraz fehérbor
Elkészítése:
A fél bárány felső részén, ahol az oldalbordák vannak, a bőrt szép óvatosan a kezünkkel fellazítjuk, üreget készítünk. Azután bedörzsöljük sóval, borssal, megspékeljük fokhagymacikkekkel, vagyis mindenfelé dugdosunk a bőr alá, és félretesszük. A töltelékhez bő vízben só nélkül megfőzzük a belsőségeket és négy tojást. Amikor megfőttek, a belsőségeket ledaráljuk, a tojásokat apró kockákra vágjuk, a petrezselyemzöldet és a hagymát is felaprítjuk. A ledarált masszához adjuk a beáztatott és kicsavart két zsemlét, az apróra vágott zöldpetrezselymet, hagymát és tojásokat, a lereszelt sajtot és a maradék két nyers tojást, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal, csomborral. Mindezeket jól összedolgozzuk, és megtöltjük vele a bordákon lévő üreget, tűvel megszurkáljuk, majd vastag cérnával bevarrjuk. Befedjük húsos szalonnával, és a vajat rávagdossuk. Betesszük egy nagy tepsibe, aláöntjük a bort és egy kis vizet, letakarjuk alufóliával, megszurkáljuk, hogy a gőz kijöjjön belőle, és takaréklángon addig pároljuk, amíg próbatűvel megszúrva jó puhának találjuk. Ezután levesszük az alufóliát, a húst meglocsoljuk a keletkezett szafttal, és erős lángon, néha locsolgatva, szép pirosra sütjük.
Fél melegen tálaljuk, mert akkor szeletelhető jól a töltelék. Köretnek krumplipüré, sült újkrumpli, cukros saláta vagy olajbogyós, citromos krumpli saláta illik hozzá.
Figyelem, űrtartalom = az osztott tégely színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő: 5,5 cm
- magasság szórófejjel: 20,50 cm; - szórófej nélkül: 11,5 cm
- tömeg: 0,240 kg
- űrtartalom: 2 × 100 ml
Székelyföldi töltött bárány
Hozzávalók:
fél bárány (kb. 6 kg-os az ideális)
belsőségek (máj, tüdő, vese, szív)
6 tojás
1 csokor zöldpetrezselyem
1 nagy hagyma
2 db zsemle
5 dkg füstölt sajt
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
kiskanálnyi bazsalikom
kiskanálnyi csombor
25 dkg vaj
1 fej fokhagyma
bacon vagy házi húsos szalonna
1 pohár száraz fehérbor
Elkészítése:
A fél bárány felső részén, ahol az oldalbordák vannak, a bőrt szép óvatosan a kezünkkel fellazítjuk, üreget készítünk. Azután bedörzsöljük sóval, borssal, megspékeljük fokhagymacikkekkel, vagyis mindenfelé dugdosunk a bőr alá, és félretesszük. A töltelékhez bő vízben só nélkül megfőzzük a belsőségeket és négy tojást. Amikor megfőttek, a belsőségeket ledaráljuk, a tojásokat apró kockákra vágjuk, a petrezselyemzöldet és a hagymát is felaprítjuk. A ledarált masszához adjuk a beáztatott és kicsavart két zsemlét, az apróra vágott zöldpetrezselymet, hagymát és tojásokat, a lereszelt sajtot és a maradék két nyers tojást, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal, csomborral. Mindezeket jól összedolgozzuk, és megtöltjük vele a bordákon lévő üreget, tűvel megszurkáljuk, majd vastag cérnával bevarrjuk. Befedjük húsos szalonnával, és a vajat rávagdossuk. Betesszük egy nagy tepsibe, aláöntjük a bort és egy kis vizet, letakarjuk alufóliával, megszurkáljuk, hogy a gőz kijöjjön belőle, és takaréklángon addig pároljuk, amíg próbatűvel megszúrva jó puhának találjuk. Ezután levesszük az alufóliát, a húst meglocsoljuk a keletkezett szafttal, és erős lángon, néha locsolgatva, szép pirosra sütjük.
Fél melegen tálaljuk, mert akkor szeletelhető jól a töltelék. Köretnek krumplipüré, sült újkrumpli, cukros saláta vagy olajbogyós, citromos krumpli saláta illik hozzá.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
Átmérő: | 5.50 cm |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*