Univerzális szeletelő és aprító 7 részes

Többfunkciós és cserélhető vágóbetéttel rendelkező, zöldség és gyümölcsszeletelő tároló dobozzal.
Többfunkciós és cserélhető vágóbetéttel rendelkező, zöldség és gyümölcsszeletelő tároló dobozzal.
Többfunkciós és cserélhető vágóbetéttel rendelkező, zöldség és gyümölcsszeletelő tároló dobozzal.
Többfunkciós és cserélhető vágóbetéttel rendelkező, zöldség és gyümölcsszeletelő tároló dobozzal.
Többfunkciós és cserélhető vágóbetéttel rendelkező, zöldség és gyümölcsszeletelő tároló dobozzal.
Többfunkciós és cserélhető vágóbetéttel rendelkező, zöldség és gyümölcsszeletelő tároló dobozzal.
Univerzális szeletelő és aprító 7 részes
zöldségdaraboló, multifunkciós zöldségvágó
Ár:
7.990 Ft
Cikkszám:
CZ512388-BQT
Gyártói cikkszám:
28501851/A20130
Vonalkód:
8591022512388
Súly:
0.60 kg
Szélesség:
11 cm
Hosszúság:
27.50 cm
Magasság:
9 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Az univerzális szeletelő és aprító 7 részes megkönnyíti munkánkat a konyhában. Az anyaga kemény műanyag és acél. A zöldségdaraboló egyszerűen és sérülésmentesen használható a hagyma, krumpli, a zöld vagy pritaminpaprika aprítására, szeletelésére. Leegyszerűsíti a gulyások, lecsók, pörköltek, sült krumplik stb. elkészítését a cserélhető vágóbetéteinek köszönhetően. Az igényeiknek megfelelően választható, hogy milyen vastagra, vagy formára szeleteljük a zöldségeket. Az univerzális szeletelő és aprító tartozéka egy gyakorlatias, csúszásgátló lábakkal ellátott átlátszó műanyag tároló doboz, melybe darabolunk, így nem lesz tele a konyha elgurult zöldségdarabokkal.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben nem mosható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 27,50 cm
- szélesség: 11 cm
- magasság: 9 cm
- tömege: 0,60 kg
- űrtartalom: 1,250 liter
Tartozékok:
 1 db rögzített panel
 1 db lehajtható panel
 1 db csúszásmentes tároló doboz a szeletelt zöldségek részére
 1 db tisztító fésű
 1 db hasábburgonya aprító
 1 db finom aprító
 1 db szeletelő

Padlizsánkrém (vinetekrém) erdélyiesen

Hozzávalók:
  4 db nagyobb padlizsán (hosszúkás, fényes)
  1,5 nagy fej vöröshagyma
  2 dl napraforgó olaj, vagy olíva olaj
- só, frissen őrölt bors, ízlés szerint

Elkészítése:
A padlizsánokat parázson, vaslapon vagy kerti sütőlapon megsütjük. Fontos! A padlizsánokat nem szurkáljuk meg, hanem minél magasabb hőfokon sütjük, és közben forgatjuk. Amikor minden oldala megpuhult, levesszük, egy tálba helyezzük és hagyjuk kihűlni, majd lepucoljuk a héját. A megpucolt padlizsánokat egy enyhén döntött vágódeszkára helyezzük és hagyjuk, hogy jól folyón ki a leve. Ez azért kell, hogy ne legyen a krémünk keserű. A megpucolt padlizsánokat fakéssel nagyon finomra (fémmel nem szabad érintkezzen, mert megbarnul) összeaprítjuk, és egy tálba tesszük, sózzuk, borsózzuk, majd összekeverjük a minél apróbbra vágott vöröshagymával. Folyamatos kevergetés mellett mintha majonézt készítenénk, hozzáadagoljuk az étolajat és addig keverjük, míg fel nem veszi az étolajat. Amikor már szép könnyű, habos a krém, akkor van készen. Ezután hűtőbe tesszük, és hagyjuk összeérni. Paradicsomkarikákkal díszítjük, és pirított kenyérrel fogyasztjuk.
Figyelem! - Nagyon fontos, hogy hirtelen kell megsütni a padlizsánokat, és nem szabad túlsütni, mert barna és keserű lesz. A füstös ízét így is megkapja.

Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Műanyag és fém
Három betétes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem
Szín:Fehér - Szürke

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak