- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm
Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm
Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm
gránit bevonatú serpenyő, gránit bevonatos serpenyő, gránit serpenyő, nyeles serpenyő, mély serpenyő
Ár:
8.990 Ft
Cikkszám:
PL500168-AMB-L
Gyártói cikkszám:
50016
Vonalkód:
5904134500168
Gyártó:
Súly:
69.50 kg
Ürtartalom:
1.80 l
Magasság:
5 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránit bevonattal kezelt. Szilikon hatású fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. Mosogatógépbe rakható. Figyelem! - űrtartalma = az edény színültig töltve
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 24 cm; - külső: 24,5 cm
- átmérő nyéllel: 43 cm
- magasság belső: 4,5 cm; - külső: 5 cm
- tömeg: 0,695 kg
- űrtartalom: 1,80 liter
Bárányszeletek padlizsánnal
Hozzávalók (6 személyre):
bárányborda vagy comb 80 dkg
padlizsán 60 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
száraz vörös bor 2-3 dl
olaj 1 evőkanál só
bors
petrezselyem
Elkészítése:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, gyengén besózzuk. A szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, kissé megpirítjuk és erős tűzön hirtelen átforgatjuk benne a húst, majd hozzáöntünk egy kevés bort, mérsékelt tűzön fedő alatt pároljuk, mindig egy kevés borral pótolva az elfőtt levet. Közben elkészítjük a padlizsánt: műanyag vagy fakéssel meghámozzuk, hosszanti irányban vékonyan felszeleteljük, kissé megsózzuk és egy rétegben egy nagyobb deszkára helyezzük, azt megbillentve, hogy a leve lecsoroghasson. Ezt a műveletet nem szabad kihagyni, mert keserű marad a padlizsán. Ezután papírszalvétával megtörölgetjük, bő forró olajban kisütjük, itatóspapírra szedjük. Ha a hús megpuhult hozzáadjuk az elősütött padlizsánt, meghintjük bőven vágott petrezselyemmel, összekeverjük. Köretnek burgonyakrokettet ajánlunk.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 24 cm; - külső: 24,5 cm
- átmérő nyéllel: 43 cm
- magasság belső: 4,5 cm; - külső: 5 cm
- tömeg: 0,695 kg
- űrtartalom: 1,80 liter
Bárányszeletek padlizsánnal
Hozzávalók (6 személyre):
bárányborda vagy comb 80 dkg
padlizsán 60 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
száraz vörös bor 2-3 dl
olaj 1 evőkanál só
bors
petrezselyem
Elkészítése:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, gyengén besózzuk. A szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, kissé megpirítjuk és erős tűzön hirtelen átforgatjuk benne a húst, majd hozzáöntünk egy kevés bort, mérsékelt tűzön fedő alatt pároljuk, mindig egy kevés borral pótolva az elfőtt levet. Közben elkészítjük a padlizsánt: műanyag vagy fakéssel meghámozzuk, hosszanti irányban vékonyan felszeleteljük, kissé megsózzuk és egy rétegben egy nagyobb deszkára helyezzük, azt megbillentve, hogy a leve lecsoroghasson. Ezt a műveletet nem szabad kihagyni, mert keserű marad a padlizsán. Ezután papírszalvétával megtörölgetjük, bő forró olajban kisütjük, itatóspapírra szedjük. Ha a hús megpuhult hozzáadjuk az elősütött padlizsánt, meghintjük bőven vágott petrezselyemmel, összekeverjük. Köretnek burgonyakrokettet ajánlunk.
Paraméterek
Serpenyő | |
A termék anyag összetétele: | Alumíniumötvözet vasbetéttel |
Átmérő belső: | 24.00 cm |
Átmérő külső: | 24.50 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 43.00 cm |
Magasság belső: | 4.50 cm |
Magasság külső: | 5.00 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Lila |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*