- Főoldal
- Termékcsoportok
- Klopfoló - Húsklopfoló - Rostlazító
- Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fekete
Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fekete
Leírás
Egy Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fekete nélkülözhetetlen a konyhából. Anyag összetétel 5 mm rozsdamentes acél szegek, műanyag ház, távtartó és markolat! A húsok rostjainak lazítására, felpuhítására kifejlesztett egyszerű konyhai segédeszköz.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 5 cm
- szélesség: 5 cm
- a rostlazító hosszúsága markolattal:19 cm
- tűk hosszúsága: 3 cm
- tűk száma: 20 db
- tömeg: 0,145 kg
Cordon Bleu recept
Hozzávalók 4 főre:
4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
Panírozáshoz:
2 db tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
só
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nejlonzacskó alatt.
Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot.
Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük.
Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni.
Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük.
Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Műanyag és fém |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Szín: | Fekete |