Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fehér

Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fehér
Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fehér
Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fehér
Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fehér
Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fehér
Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fehér
rostlazító
Ár:
1.990 Ft
Cikkszám:
CN060130-FH
Vonalkód:
6922720060130
Gyártó:
Súly:
14.50 dkg
Szélesség:
5 cm
Hosszúság:
5 cm
Magasság:
19 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:

A Húsrostlazító húspuhító hústű szögletes fehér anyaga 5 mm rozsdamentes acél szegek, műanyag ház, távtartó és markolat! A húsok rostjainak lazítására, felpuhítására kifejlesztett egyszerű konyhai segédeszköz. Nélkülözhetetlen kiváló termék a háziasszonyok, szakácsok kezében.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 5 cm
- szélesség: 5 cm
- a rostlazító hosszúsága markolattal:19 cm
- tűk hosszúsága: 3 cm
- tűk száma: 20 db
- tömeg: 0,145 kg

Cordon Bleu recept

Hozzávalók 4 főre:
 4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
 4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
 kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)

Panírozáshoz:
 2 db tojás
 zsemlemorzsa
 liszt
 olaj
 só

Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nylonzacskó alatt.
Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot.
Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük.
Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni.
Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük.
Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél és műanyag
Mosogatógéppel mosható:Nem
Szín:Fehér

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak