- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Gránitbevonatos indukciós lábas fedővel 6,70 l
Gránitbevonatos indukciós lábas fedővel 6,70 l
Gránitbevonatos indukciós lábas fedővel 6,70 l
lábas gránit bevonattal, indukciós edény fedővel
Ár:
21.650 Ft
Cikkszám:
PL201638-AMB
Gyártói cikkszám:
20163
Vonalkód:
5904134201638
Gyártó:
Súly:
2.06 kg
Ürtartalom:
6.70 l
Magasság:
12.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Gránitbevonatos indukciós lábas fedővel 6,70 l a legjobb választás. Anyaga 1,5 mm vastagságú alumínium ötvözetből kialakított forma. A fedő hőálló üveg, belső felülete gránitbevonattal kezelt és szilikon hatású fogantyúkkal van felszerelve. Hővezető alja, biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 27,80 cm; - külső: 28,50 cm; - fülekkel: 42,50 cm
- magasság belső: 11,50 cm; - külső: 12,50 cm; - fedővel: 19,50 cm
- tömeg fedővel: 2,065 kg; - fedő nélkül: 1,335 kg
- űrtartalom: 6,70 liter
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
csipetke
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
só ízlés szerint
1 kiskanál petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 27,80 cm; - külső: 28,50 cm; - fülekkel: 42,50 cm
- magasság belső: 11,50 cm; - külső: 12,50 cm; - fedővel: 19,50 cm
- tömeg fedővel: 2,065 kg; - fedő nélkül: 1,335 kg
- űrtartalom: 6,70 liter
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
csipetke
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
só ízlés szerint
1 kiskanál petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Paraméterek
Lábas | |
Átmérő belső: | 27.80 cm |
Átmérő külső: | 28.50 cm |
Magasság belső: | 11.50 cm |
Magasság külső: | 12.50 cm |
Magasság fedővel: | 19.50 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Bordó |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*