Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes

Rozsdamentes, magas henger alakú füles edény átlátszó üveg fedővel, 24 cm magas, 32 cm átmérővel.
Rozsdamentes, magas henger alakú füles edény átlátszó üveg fedővel, 24 cm magas, 32 cm átmérővel.
Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes
Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes
Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes
Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes
fazék üvegfedővel, króm-nikkel fazék, vastagfalu fazék
Ár:
21.990 Ft
Cikkszám:
PL687845-AMB
Gyártói cikkszám:
68784
Vonalkód:
5904134687845
Súly:
4 kg
Ürtartalom:
19 l
Magasság:
30 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél, üveg hőálló fedő, szegecselt fülek az edényen, lecsavarozható fém gomb a fedőn. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Mosogatógépbe rakható. Az indukciós rozsdamentes fazék gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 32 cm; - külső: 33,5 cm; - fülekkel: 42 cm
- magasság belső: 24 cm; - külső: 24,5 cm; - fedővel: 30 cm
- tömeg fedővel: 4 kg; -  fedő nélkül: 3,105 kg
- űrtartalom: 19 liter

A  töltőt káposzta elkészítési módja

Hozzávalók:
 3-4 fej savanyú káposzta
 1 kg sertés lapocka
 1 kg sertés comb (a comb száraz hús ezért zsírszalonnát daráljunk, hozza, hogy szaftos legyen a töltelék) darálva.
 minimum 1 kg-os csülök (lehet füstölt is annak aki szereti a füstöltet)
 20 dkg kenyér szalonna
 20 dkg rizs
 só, bors, ízlés szerint (vigyázzunk, mert a káposzta is sós) és nagyon kevés pirospaprika
 csombor, kapor
 0,50 kg füstölt karaj vagy tarja, esetleg császárhús

Elkészítése:
- a rizst 15 -20 percig vízben áztatjuk, majd hozzáöntjük a húshoz. Sózzuk, borsozzuk és paprikázzuk, de csak diszkréten, nem fontos, hogy piros legyen, majd jól összekeverjük (összegyúrjuk). Ha nagyon száraznak talajuk öntsünk, hozza vizet vagy káposztalevet (ezzel finomabb lesz). Ezután a fejes káposztáról óvatosan lefejtjük a leveleket és ebbe töltjük a húst, lazán, mert a rizs megdagad.
A fazék aljára lefejtett káposzta leveleket teszünk nem sokat csak annyit, hogy az edény alját betakarja. A megmaradt fejes káposztákat felvágjuk káposztagyaluval vagy késsel mintha vagdalt káposztát akarnánk készíteni, majd a vágott káposztát kettéosztjuk, felét a már elrendezett káposzta levelekre tesszük a négybe vágott szalonnával és elrendezetten ráhelyezzük a töltelékek felét. Akkor betesszük a csülköt és a tölteléket másik felével körberakva beágyazzuk. A tetejére tesszük a füstölt húst, és bőven megszórjuk csomborral és kaporral, végül rátesszük a vágott káposzta másik felét, teljesen feltöltjük vízzel, míg ellepi a káposztát úgy egy ujjnyira (ha nem nagyon sós a káposztalé, akkor fele víz fele káposztalé így az igazi). Körülbelül 3-5 óra alatt lassú tűznél készre főzzük (sütőben, kemencében lassú tűzőn az igazi).

Tanácsok:
Ebből a mennyiségből nagyon sok lesz.
A csombort, Borsika fűvel lehet helyettesíteni. Hihihi!
Fazék
Átmérő belső:32.00 cm
Átmérő külső:33.50 cm
Magasság belső:24.00 cm
Magasság külső:24.50 cm
Magasság fedővel:30.00 cm
Szélesség fülekkel:42.00 cm
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mércézett:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek