- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes
Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes
Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes
fazék üvegfedővel, króm-nikkel fazék, vastagfalu fazék
Ár:
21.990 Ft
Cikkszám:
PL687845-AMB
Gyártói cikkszám:
68784
Vonalkód:
5904134687845
Gyártó:
Súly:
4 kg
Ürtartalom:
19 l
Magasság:
30 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Indukciós rozsdamentes fazék 19 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél, üveg hőálló fedő, szegecselt fülek az edényen, lecsavarozható fém gomb a fedőn. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Mosogatógépbe rakható. Az indukciós rozsdamentes fazék gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 32 cm; - külső: 33,5 cm; - fülekkel: 42 cm
- magasság belső: 24 cm; - külső: 24,5 cm; - fedővel: 30 cm
- tömeg fedővel: 4 kg; - fedő nélkül: 3,105 kg
- űrtartalom: 19 liter
A töltőt káposzta elkészítési módja
Hozzávalók:
3-4 fej savanyú káposzta
1 kg sertés lapocka
1 kg sertés comb (a comb száraz hús ezért zsírszalonnát daráljunk, hozza, hogy szaftos legyen a töltelék) darálva.
minimum 1 kg-os csülök (lehet füstölt is annak aki szereti a füstöltet)
20 dkg kenyér szalonna
20 dkg rizs
só, bors, ízlés szerint (vigyázzunk, mert a káposzta is sós) és nagyon kevés pirospaprika
csombor, kapor
0,50 kg füstölt karaj vagy tarja, esetleg császárhús
Elkészítése:
- a rizst 15 -20 percig vízben áztatjuk, majd hozzáöntjük a húshoz. Sózzuk, borsozzuk és paprikázzuk, de csak diszkréten, nem fontos, hogy piros legyen, majd jól összekeverjük (összegyúrjuk). Ha nagyon száraznak talajuk öntsünk, hozza vizet vagy káposztalevet (ezzel finomabb lesz). Ezután a fejes káposztáról óvatosan lefejtjük a leveleket és ebbe töltjük a húst, lazán, mert a rizs megdagad.
A fazék aljára lefejtett káposzta leveleket teszünk nem sokat csak annyit, hogy az edény alját betakarja. A megmaradt fejes káposztákat felvágjuk káposztagyaluval vagy késsel mintha vagdalt káposztát akarnánk készíteni, majd a vágott káposztát kettéosztjuk, felét a már elrendezett káposzta levelekre tesszük a négybe vágott szalonnával és elrendezetten ráhelyezzük a töltelékek felét. Akkor betesszük a csülköt és a tölteléket másik felével körberakva beágyazzuk. A tetejére tesszük a füstölt húst, és bőven megszórjuk csomborral és kaporral, végül rátesszük a vágott káposzta másik felét, teljesen feltöltjük vízzel, míg ellepi a káposztát úgy egy ujjnyira (ha nem nagyon sós a káposztalé, akkor fele víz fele káposztalé így az igazi). Körülbelül 3-5 óra alatt lassú tűznél készre főzzük (sütőben, kemencében lassú tűzőn az igazi).
Tanácsok:
Ebből a mennyiségből nagyon sok lesz.
A csombort, Borsika fűvel lehet helyettesíteni. Hihihi!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 32 cm; - külső: 33,5 cm; - fülekkel: 42 cm
- magasság belső: 24 cm; - külső: 24,5 cm; - fedővel: 30 cm
- tömeg fedővel: 4 kg; - fedő nélkül: 3,105 kg
- űrtartalom: 19 liter
A töltőt káposzta elkészítési módja
Hozzávalók:
3-4 fej savanyú káposzta
1 kg sertés lapocka
1 kg sertés comb (a comb száraz hús ezért zsírszalonnát daráljunk, hozza, hogy szaftos legyen a töltelék) darálva.
minimum 1 kg-os csülök (lehet füstölt is annak aki szereti a füstöltet)
20 dkg kenyér szalonna
20 dkg rizs
só, bors, ízlés szerint (vigyázzunk, mert a káposzta is sós) és nagyon kevés pirospaprika
csombor, kapor
0,50 kg füstölt karaj vagy tarja, esetleg császárhús
Elkészítése:
- a rizst 15 -20 percig vízben áztatjuk, majd hozzáöntjük a húshoz. Sózzuk, borsozzuk és paprikázzuk, de csak diszkréten, nem fontos, hogy piros legyen, majd jól összekeverjük (összegyúrjuk). Ha nagyon száraznak talajuk öntsünk, hozza vizet vagy káposztalevet (ezzel finomabb lesz). Ezután a fejes káposztáról óvatosan lefejtjük a leveleket és ebbe töltjük a húst, lazán, mert a rizs megdagad.
A fazék aljára lefejtett káposzta leveleket teszünk nem sokat csak annyit, hogy az edény alját betakarja. A megmaradt fejes káposztákat felvágjuk káposztagyaluval vagy késsel mintha vagdalt káposztát akarnánk készíteni, majd a vágott káposztát kettéosztjuk, felét a már elrendezett káposzta levelekre tesszük a négybe vágott szalonnával és elrendezetten ráhelyezzük a töltelékek felét. Akkor betesszük a csülköt és a tölteléket másik felével körberakva beágyazzuk. A tetejére tesszük a füstölt húst, és bőven megszórjuk csomborral és kaporral, végül rátesszük a vágott káposzta másik felét, teljesen feltöltjük vízzel, míg ellepi a káposztát úgy egy ujjnyira (ha nem nagyon sós a káposztalé, akkor fele víz fele káposztalé így az igazi). Körülbelül 3-5 óra alatt lassú tűznél készre főzzük (sütőben, kemencében lassú tűzőn az igazi).
Tanácsok:
Ebből a mennyiségből nagyon sok lesz.
A csombort, Borsika fűvel lehet helyettesíteni. Hihihi!
Paraméterek
Fazék | |
Átmérő belső: | 32.00 cm |
Átmérő külső: | 33.50 cm |
Magasság belső: | 24.00 cm |
Magasság külső: | 24.50 cm |
Magasság fedővel: | 30.00 cm |
Szélesség fülekkel: | 42.00 cm |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mércézett: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*