- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Ételhordó termosz 1,4 literes
Ételhordó termosz 1,4 literes
Leírás
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 11 cm; - külső: 14 cm
- magasság belső: 16 cm; - külső: 19 cm; - kupakkal: 24 cm
- tömeg: 0,70 kg
- űrtartalom: 1,4 liter
Belső tégely 1:
- átmérő alsó: 7,5 cm; - felső: 10,5 cm
- magasság: 14 cm
- űrtartalom: 0,80 liter
Belső tégely 2:
- átmérő alsó: 10 cm; - felső: 10,5 cm
- magasság: 4,5 cm
- űrtartalom: 0,35 liter
Brokkoli krémleves
Hozzávalók:
40 dkg friss vagy fagyasztott brokkoli
1 kis pohár tejföl
1 púpozott evőkanál finomliszt
2 húsleveskocka
csipetnyi őrölt bors
Elkészítése:
A brokkolit felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi (a friss brokkolit megtisztítjuk, feldaraboljuk előtte), és fedő alatt, takaréklángon puhára főzzük. Kiszedjük a brokkolikat a vízből, néhány darabot félreteszünk, a többit turmixszoljuk, összetörjük. A fazékba visszaöntve a főzővízzel 1 liternyire hígítjuk, a húsleveskockákkal meg egy csipetnyi őrölt borssal ízesítjük, és jól összeforraljuk. A lisztet a tejföllel simára keverjük és besűrítjük a levest, a darabos brokkolit visszarakjuk a levesbe, és átforrósítjuk. Nem baj az sem, ha tejföldarabkák maradnak a levesben, az íz élményt nem rontja. (Ha habosítót használunk, akkor nem fordulhat elő, hogy csomós maradjon bármi is.) Megjegyzés: - az összes brokkolit is pépesíthetjük, de akkor kínáljunk mellé külön tálkában kis kockákra vágott, olajban vagy vajban ropogósra sütött kenyérkockát is!
Paraméterek
Hőtároló edény | |
A termék anyag összetétele: | Polisztirol és üveg |
Átmérő belső: | 11.00 cm |
Átmérő külső: | 14.00 cm |
Magasság belső: | 16.00 cm |
Magasság külső: | 19.00 cm |
Magasság fedővel: | 24.00 cm |
Három betétes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Sütőbe tehető: | Nem |
Szín: | Piros - Fehér |