Edényfogó kesztyű piros babos 18×30 cm mágneses

Piros babos mintás forróedényt fogó hőálló pamut kesztyű 30 cm hosszú, csuklónál 15 cm széles.
Piros babos mintás forróedényt fogó hőálló pamut kesztyű 30 cm hosszú, csuklónál 15 cm széles.
Edényfogó kesztyű piros babos 18×30 cm mágneses
Edényfogó kesztyű piros babos 18×30 cm mágneses
Edényfogó kesztyű piros babos 18×30 cm mágneses
Edényfogó kesztyű piros babos 18×30 cm mágneses
piros babos edényfogó kesztyű
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
CZ059538
Gyártói cikkszám:
267534
Vonalkód:
8591177095538
Súly:
7.50 dkg
Szélesség:
17 cm
Hosszúság:
30 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Óvatosan kell bánni a forró edényekkel. Az Edényfogó kesztyű piros babos 18×30 cm mágneses gondoskodik arról, hogy ne égessük meg a kezünket, és ne ejtsük le a frissen kisült süteményt vagy vacsorát a konyha padlózatára. Az anyaga pamut és poliészter. A piros babos edényfogó kesztyű mosógépben mosható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság 30 cm
- szélesség csuklónál: 15 cm; - hüvelykujjnál: 17 cm; - ujjbegynél: 11 cm
- tömeg: 0,075 kg

Egyben sült töltött csirke

Előkészítése:
- A csirkét megtisztítjuk, a maradék tollszálakat eltávolítjuk. Kívül-belül megsózzuk, és bekenjük a választott fűszerekkel - például borssal, kakukkfűvel és zúzott fokhagymával - ízesített, olvasztott vajjal. Ettől lesz szép fényes, piros és ropogós a bőre, a húsa pedig kellemesen fűszeres. Nem árt, ha sütés előtt egy órát pihentetjük, hogy a fűszerek jobban átjárják a madarat.

A töltelék és töltés:
- A töltött csirke megunhatatlan, többek között azért, mert a töltelék maga számtalan lehet: gombás- tojásos-májas, füstölttarjás-tejfölös, darált húsos, ricottás - a változatosságoknak csak a képzelet szab határt. A hagyományos változathoz 2 darab zsömlét tejbe áztatunk, majd kicsavarunk, és egy nagyobb tálba helyezzük. 1 fej vöröshagymát meghámozunk, és apró kockákra vágjuk. Ledarálunk 15 dkg csirkemájat, megtisztítjuk, és apróra darabolunk 10 dkg gombát.
- Egy serpenyőben 10 dkg húsos szalonnát pirítunk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát, majd, ha a gomba összeesett, a petrezselymet is, és kb. 5 percig főzzük, majd levesszük a tűzről. Az áztatott és kicsavart zsömlékhez hozzáadunk 2 egész tojást, a gombás keveréket, és a májat. Sózzuk, borsozzuk, jól összekeverjük, majd óvatosan a csirke bőre alá - főleg a combja és a melle alá -, és a hasüregébe töltjük, egy hústűvel lezárjuk. A combokat egy madzaggal felül összekötjük, a maradék tölteléket pedig a combok mellett, a bőr alá töltjük, és ezeket is lezárjuk egy hústűvel.

A sütése:
- A töltött csirkénél két dolognak kell egyszerre megvalósulnia: belül omlósnak, kívül ropogósnak kell lennie, anélkül, hogy kiszáradna. Ezt úgy tudjuk megvalósítani, hogy a betöltött csirkét egy magas falú fedős tepsibe tesszük, és bőségesen megkenjük olvasztott vajjal, és 150 fokon másfél órán át sütjük a fedő alatt. Félidőben egyszer átfordítjuk a csirkét, és meglocsoljuk a saját, fűszeres levével. Másfél óra után levesszük a fedőt, és 200 fokon, újabb fél órán át piros-ropogósra sütjük.

Pihentetés:
- Ahhoz, hogy szépen szeletelhető legyen a csirkénk, nem árt pihentetni, miután elkészült. Ez kb. 20 perc legyen, semmiképp nem több, mert akkor elkezd kiszáradni és kihűlni a sültünk, és melegítve, ugyebár, csak a káposzta jó.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:100% -os pamut
Mosogatógéppel mosható:Nem
Mosógépben mosható:Igen
Szín:Babos fehér pöttyös

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak