- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Konyhai olló 16 cm-es
Konyhai olló 16 cm-es
Konyhai olló 16 cm-es
háztartási olló, papírvágó olló
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
CZ063464-TOR
Vonalkód:
8594005063464
Gyártó:
Súly:
10 dkg
Hosszúság:
16 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Konyhai olló 16 cm-es, háztartási olló kínálatunkból! Anyaga rozsdamentes acél penge, szilikon hatású műanyag foglalatba. Kézhez álló kialakítás, a biztonságos használat, a hosszú élettartam és gyakorlatiasság a legfontosabb szempont. A biztonságos érzést a puha tapintású markolat biztosítja.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 9 cm; - markolat: 7 cm; - penge+markolat; 16 cm
- szélesség: - penge: 0-2,2 cm; - markolat: 8,5 cm
- tömeg: 0,10 kg
Bolognai spagetti
Hozzávalók (4 személyre):
40 dkg sovány marhahús
40 dkg száraztészta
15 dkg paradicsompüré
4 evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg sajt
1 evőkanál cukor
bazsalikom
oregano
őrölt bors
só
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát a forró olajon fonnyasszuk meg, majd adjuk hozzá a ledarált húst és néhány percig pirítsuk őket együtt. Keverjük a húshoz a paradicsompürét és a cukrot, fűszerezzük a zúzott fokhagymával, borssal, bazsalikommal, oregánoval, sóval, majd többször kevés vizet aláöntve pároljuk puhára. A tésztát főzzük ki. Tálaláskor a tészta tetejére halmozzuk az így elkészített húst és szórjuk meg reszelt sajttal.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 9 cm; - markolat: 7 cm; - penge+markolat; 16 cm
- szélesség: - penge: 0-2,2 cm; - markolat: 8,5 cm
- tömeg: 0,10 kg
Bolognai spagetti
Hozzávalók (4 személyre):
40 dkg sovány marhahús
40 dkg száraztészta
15 dkg paradicsompüré
4 evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg sajt
1 evőkanál cukor
bazsalikom
oregano
őrölt bors
só
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát a forró olajon fonnyasszuk meg, majd adjuk hozzá a ledarált húst és néhány percig pirítsuk őket együtt. Keverjük a húshoz a paradicsompürét és a cukrot, fűszerezzük a zúzott fokhagymával, borssal, bazsalikommal, oregánoval, sóval, majd többször kevés vizet aláöntve pároljuk puhára. A tésztát főzzük ki. Tálaláskor a tészta tetejére halmozzuk az így elkészített húst és szórjuk meg reszelt sajttal.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél és műanyag |
Rozsdamentes: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*