Dr.Oetker Tortaosztó 14-18 szeletre Ø 24 cm

A Dr.Oetker kör alakú műanyag tortaosztó 24 cm átmérővel, 14-18  egyforma háromszög alakú osztással.
A Dr.Oetker kör alakú műanyag tortaosztó 24 cm átmérővel, 14-18  egyforma háromszög alakú osztással.
Dr.Oetker Tortaosztó 14-18 szeletre Ø 24 cm
Dr.Oetker Tortaosztó 14-18 szeletre Ø 24 cm
Dr.Oetker Tortaosztó 14-18 szeletre Ø 24 cm
Dr.Oetker Tortaosztó 14-18 szeletre Ø 24 cm
tortajelölő, torta szeletosztó, tortaszelet jelölő
Ár:
5.850 Ft
Cikkszám:
DE016220
Gyártói cikkszám:
202775
Vonalkód:
4044935016220
Súly:
12.50 dkg
Magasság:
1 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A Dr.Oetker Tortaosztó 14-18 szeletre Ø 24 cm anyaga élelmiszeripari szilikonalapú műanyag. Kétoldalú kör alakú 14 és 18 egyenletes háromszög alakú osztással rendelkező cukrász kiegészítő. Segítségével, egyenletes pontossággal jelölhetjük meg a kész torta felületét a kívánt mennyiségű és méretű szeletekre való felosztására a felszeleteléshez.
Tisztítása: - langyos, mosogatószeres vízzel. Mosogatógépben nem ajánlatos a mosása. Használat előtt mindig tisztítsuk meg újra.

Részletes méretleírás:
- átmérő: 24 cm cm
- átmérő fülekkel: 29,50 cm
- magasság: 1 cm
- osztása: 14 és 18 szeletre

Dobos torta

Hozzávalók 16 szelethez

A tésztához:
 6 tojás
 3 dkg sütőmargarin
 12 dkg porcukor
 12 dkg liszt

A krémhez:
 6 tojás
 15 dkg porcukor
 10 dkg reszelt étcsokoládé
 20 dkg sütőmargarin
 2 tasak vaníliás cukor

A mázhoz:
 1 kávéskanál sütőmargarin
 15 dkg kristálycukor
 - néhány csepp citromlé
 - vaj a kés kenéséhez

Elkészítése:
 1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a vajat/margarint felolvasztjuk, hagyjuk langyosra hűlni. Sütőpapírból kivágunk 6 db 26 cm átmérőjű korongot, tepsikre fektetjük őket. A sütőt előmelegítjük 220 Celsius-fokra (gázsütő: 3. fokozat).
 2. A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojás sárgákat habosra keverjük a porcukorral, apránként, felváltva hozzáadjuk a lisztet és a tojáshabot, végül a vajat.
 3. Arányosan elosztva a papírkorongok tetejére simítjuk a keveréket, és a forró sütőben, amilyen gyors egymásutánban csak tudjuk, világosra sütjük. Azonnal kivesszük a tepsiből, egyenként a tetejükre helyezünk egy 24 cm átmérőjű tortakarikát, és körbevágjuk a szegélyüket, hogy azonos nagyságú lapokat kapjunk. Hagyjuk kihűlni.
 4. A krémhez a tojásokat simára keverjük a porcukorral és a csokoládéval, meleg vízfürdőbe állítva, folyamatosan keverve besűrítjük, kihűtjük. A vajat/margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral, kanalanként hozzákeverjük a kihűlt krémet.
 5. A legszebb lapot félretesszük, a többit megkenjük a krémmel, egymásra illesztjük, kissé le is nyomjuk őket. Vékonyan bevonjuk a krémmel a torta oldalát is, és a hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni (3 óra).
 6. A mázhoz egy kis lábasban felolvasztjuk a vajat/margarint, hozzáadjuk a cukrot és a citromlét, aranysárgára pirítjuk, vajjal megkent széles pengéjű késsel a félretett lapra simítjuk (gyorsan kell dolgozni, mert hamar dermed!). Még melegen, minden vágás előtt vajjal átkent késsel 16 szeletre vágjuk. Tálaláskor egyenként a torta tetejére illesztjük a karamell-lapokat, és azok mentén szeleteljük fel a tortát.

Cukrász segédeszköz
A termék anyag összetétele:Szilikonalapú műanyag
Átmérő:24.50 cm
Átmérő füllekkel:29.50 cm
Mosogatógéppel mosható:Igen
Szín:Fehér

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak