Zománcozott piros mélytányér 20 cm

Zománcozott piros mélytányér 20 cm
Zománcozott piros mélytányér 20 cm
Zománcozott piros mélytányér 20 cm
Zománcozott piros mélytányér 20 cm
Zománcozott piros mélytányér 20 cm
Zománcozott piros mélytányér 20 cm
zománcos tányér, piros zománcozott tányér
Ár:
2.990 Ft
Cikkszám:
HU710201-BB
Vonalkód:
5998666710201
Súly:
25 dkg
Ürtartalom:
1 l
Magasság:
6.10 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Zománcozott piros mélytányér 20 cm beszerzése a legjobb választás. A kész ételek felszolgálásánál tölti be nélkülözhetetlen szerepét. Elengedhetetlen tartozéka a vendéglátásnak, az étkezéssel egybekötött partiknak, rendezvényeknek. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést, majd duplán zománcozva. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Nagyon fontos! - mikrohullámú sütőbe tilós használni!

Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 10 cm; - peremnél: 16 cm; - felső: 20 cm
- magasság belső: 6 cm; - külső: 6,01 cm
- tömeg: 0,25 kg
- űrtartalom: 0,75 liter

Lucskos káposztaleves

Hozzávalók:
 1 fej új-káposzta (kb. másfél kg)
 1 szép darab húsos oldalas (kb. másfél kg), vagy bőrös fej, vagy csülök, vagy lapocka
 1 szelet házi füstölt-sonka bőr része, csak az íze miatt
 1 teáskanál mangalica sertés zsír
 2 nagy fej hagyma
 friss, vagy szárított kapor (minél több, annál jobb)
 1 evőkanál csombor
 1 nagy pohár tejföl
 1 evőkanál étkezési keményítő
 1 kávéskanál őrölt édes-nemes paprika
 ízlés szerint egy kevés ecet

Elkészítése:
Az oldalast daraboljuk fel kisebb darabokra, ha otthon nincs, lehetőség rá kérjük meg a hentest. Egy nagy serpenyőmben forrósítsuk fel a zsírt és a húsdarabokat pár percig minden oldalukon süsük meg, jó kis szaft képződik rajtuk, majd tegyük át egy 8 literes fazékba és forrásban lévő vizet öntsünk rá úgy, hogy bőven ellepje. Darabolyuk hozzá a házi füstölt sonka bőrének egy részét, nagyon jó ízt ad a levesnek. A serpenyőben visszamaradt zsiradékban dinszteljünk meg egy fej apróra vágott hagymát, majd azt is adjuk hozzá a leveshez. Borssal fűszerezzük, sót csak akkor adjunk hozzá, mikor a hús már majdnem puha. Közben daraboljuk fel az új káposztát (kb. 5×5 cm-es kockákra) és ha már a hús majdnem jó puhára főtt, adjuk hozzá a káposztát, a kaprot, a csombort és sózzuk. Addig főzzük, míg megpuhul a káposzta, de még nem esik szét. Közben a másik fej hagymát aprítás után dinszteljük meg és szórjunk bele egy kávéskanál édes-nemes paprikát és adjuk hozzá a leveshez, hogy ne legyen sápadt, de ez el is hagyható, ízlés dolga. 1-2 evőkanál vörösborecettel savanyítsuk. Egy nagy pohár tejfölben keverjünk el 1 evőkanál étkezési keményítőt és ezzel sűrítsük be a levest. Pár perc együtt-forrás után tálalható. Másnap, talán még finomabb.
Evőeszköz - Tálalóeszköz
A termék anyag összetétele:Zománcozott acéllemez
Átmérő alsó:10.00 cm
Átmérő felső:20.00 cm
Magasság belső:6.00 cm
Magasság külső:6.10 cm
Zománcozott:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen
Szín:Piros - Fehér

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek