- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal Z
V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal Z
V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal Z
eredeti német V-gyalu, V-gyalu szett
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
DE249500-Z
Vonalkód:
4011765249500
Gyártó:
Súly:
28.50 dkg
Szélesség:
12 cm
Hosszúság:
35 cm
Magasság:
2 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal Z kínálatunkból! Elnevezését a vágókések és a cserélhető munkapadok V-betű alakjára hasonlító elrendezéséről kapta. Késinek ilyen alakba való elhelyezése növeli a gyalu hatékonyságát. Szilikon hatású kemény műanyagból és egyedülálló, rozsdamentes, borotvaéles Solingen acélpengékből készült. Borotvaélesek a pengék, használata mégis 100 %-ig biztonságos. Multifunkciós: - a kiegészítő betétek biztosítják a különböző formákra szeletelést. Biztonságos használatát a csúszásmentes talpak biztosítsák.
Figyelem! - Borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Gyerekek elől elzárandó.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkapad 35 cm
- szélesség belső munkafelület: 10,5 cm; - külső: 12 cm
- magasság: 2 cm; - toló-védő kocsival: 8 cm
- tömeg: 0,285 kg
- attól függően, hogy melyik sínpárba helyezzük a munkapadot 1,5 illetve 5 mm-es vastagságot gyalul.
- kettő cserélhető keresztkéses munkapad a tartozék. Az egyik 3×3 mm hasábot vagy csíkokat készít, a másik 7×7 mm-es hasábot.
Uborkasaláta
Hozzávalók:
2,5 kg salátauborka
1 kg vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
10 dkg kristálycukor
1 szál torma
3 babérlevél
0,5 dl 10 százalékos ecet
1 csapott evőkanál mustármag
1 teáskanál koriander
1 teáskanál őrölt fekete bors
literes üvegenként csipetnyi nátrium – benzoát (befőzési tartósítószer)
Elkészítése:
Az uborkát megtisztítsuk, le is dörzsöljük, majd langyos vízben 30 percig beáztatjuk. Egyetlen homokszemnek sem szabad rajta maradnia. Ismételt öblítés után megszárítjuk. Héjastól legyaluljuk, vagy nagyon keskeny-körökre aprítsuk. Hozzávegyítjük a megpucolt, lemosott és vékonyra karikázott vöröshagymát és megsózzuk. Lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. A megmaradt sós léhez keverjük az ecetet, a cukrot és 5 dl vizet. Beleszórjuk a fűszereket (a torma, valamint a fokhagyma kivételével) és felforraljuk. Egy-két percnyi főzés után levesszük a tűzről és hagyjuk egy kissé lehűlni. Közben a megtisztított, megmosott és vékonyka hasábokra vágott tormát, a hámozott és forgácsokra vagdalt fokhagymát az üvegekbe dugdossuk, majd ráöntjük a nem túlforró salátalevet. Tetejére szórjuk a tartósítót és légmentesen lekötözzük.
Figyelem! - Borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Gyerekek elől elzárandó.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkapad 35 cm
- szélesség belső munkafelület: 10,5 cm; - külső: 12 cm
- magasság: 2 cm; - toló-védő kocsival: 8 cm
- tömeg: 0,285 kg
- attól függően, hogy melyik sínpárba helyezzük a munkapadot 1,5 illetve 5 mm-es vastagságot gyalul.
- kettő cserélhető keresztkéses munkapad a tartozék. Az egyik 3×3 mm hasábot vagy csíkokat készít, a másik 7×7 mm-es hasábot.
Uborkasaláta
Hozzávalók:
2,5 kg salátauborka
1 kg vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
10 dkg kristálycukor
1 szál torma
3 babérlevél
0,5 dl 10 százalékos ecet
1 csapott evőkanál mustármag
1 teáskanál koriander
1 teáskanál őrölt fekete bors
literes üvegenként csipetnyi nátrium – benzoát (befőzési tartósítószer)
Elkészítése:
Az uborkát megtisztítsuk, le is dörzsöljük, majd langyos vízben 30 percig beáztatjuk. Egyetlen homokszemnek sem szabad rajta maradnia. Ismételt öblítés után megszárítjuk. Héjastól legyaluljuk, vagy nagyon keskeny-körökre aprítsuk. Hozzávegyítjük a megpucolt, lemosott és vékonyra karikázott vöröshagymát és megsózzuk. Lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. A megmaradt sós léhez keverjük az ecetet, a cukrot és 5 dl vizet. Beleszórjuk a fűszereket (a torma, valamint a fokhagyma kivételével) és felforraljuk. Egy-két percnyi főzés után levesszük a tűzről és hagyjuk egy kissé lehűlni. Közben a megtisztított, megmosott és vékonyka hasábokra vágott tormát, a hámozott és forgácsokra vagdalt fokhagymát az üvegekbe dugdossuk, majd ráöntjük a nem túlforró salátalevet. Tetejére szórjuk a tartósítót és légmentesen lekötözzük.
Paraméterek
Gyalu - Szeletelő | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél és műanyag |
Szélesség belső: | 10.50 cm |
Szélesség külső: | 12.00 cm |
Két betétes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Neon-zöld |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*