- Főoldal
- Termékcsoportok
- Termékeink ÁBC sorrendben
- Levesszűrő, teaszűrő 18D
Levesszűrő, teaszűrő 18D
Levesszűrő, teaszűrő 18D
hagyományos levesszűrő
Ár:
3.650 Ft
Cikkszám:
CZ071345
Vonalkód:
8594020071345
Gyártó:
Ürtartalom:
20 l
Hosszúság:
34 cm
Magasság:
8 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Levesszűrő, teaszűrő 18D beszerzése a legjobb választás. Anyaga rozsdamentes fém fogantyú rozsdamentes apró-szövésű acélhálóval.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 18 cm, - nyéllel együtt: 34 cm
- magasság: 8 cm
- tömeg: 0,20 kg
Hagyományos csontleves
Hozzávalók:
2 darab egész combcsont
4 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
1/4 zellergumó
1 csokor petrezselyem
1 babérlevél
6-7 szem egész bors
1 mokkáskanál őrölt bors
ízlés szerint só
Elkészítése:
A csontokat kettéfűrészeljük, majd beletesszük egy fazékba, és felengedjük vízzel. Feltesszük főni, jó nagy lángon. Mikor kezd habot engedni, azt szűrőkanállal leszedjük róla, ez eltarthat 10-20 percig is. Mikor már szép tiszta, beletesszük a zöldségeket, takaréklángra tesszük. Akkora láng legyen alatta, hogy épp csak mozogjon a leves, de ne forrjon!
Így főzzük legalább 3 órát, addig, amíg a csontról leválik a hús, ami rajra van.
Ekkor egy leves szűrőn átszűrjük egy másik lábosba, felforraljuk, levestésztát teszünk bele, fedőt teszünk rá, és azonnal el is zárjuk a gázt.
A zöldségeket és a húsos csontot egy tálra tesszük, és a leves mellé tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 18 cm, - nyéllel együtt: 34 cm
- magasság: 8 cm
- tömeg: 0,20 kg
Hagyományos csontleves
Hozzávalók:
2 darab egész combcsont
4 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
1/4 zellergumó
1 csokor petrezselyem
1 babérlevél
6-7 szem egész bors
1 mokkáskanál őrölt bors
ízlés szerint só
Elkészítése:
A csontokat kettéfűrészeljük, majd beletesszük egy fazékba, és felengedjük vízzel. Feltesszük főni, jó nagy lángon. Mikor kezd habot engedni, azt szűrőkanállal leszedjük róla, ez eltarthat 10-20 percig is. Mikor már szép tiszta, beletesszük a zöldségeket, takaréklángra tesszük. Akkora láng legyen alatta, hogy épp csak mozogjon a leves, de ne forrjon!
Így főzzük legalább 3 órát, addig, amíg a csontról leválik a hús, ami rajra van.
Ekkor egy leves szűrőn átszűrjük egy másik lábosba, felforraljuk, levestésztát teszünk bele, fedőt teszünk rá, és azonnal el is zárjuk a gázt.
A zöldségeket és a húsos csontot egy tálra tesszük, és a leves mellé tálaljuk.
Paraméterek
Szűrő | |
A termék anyag összetétele: | Fonott drótháló és fémváz |
Átmérő: | 18.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*