- Főoldal
- Termékcsoportok
- Termékeink ÁBC sorrendben
- Levesszűrő, teaszűrő 14D
Levesszűrő, teaszűrő 14D
Levesszűrő, teaszűrő 14D
hagyományos levesszűrő
Ár:
2.990 Ft
Cikkszám:
CZ071260
Vonalkód:
8594020071260
Gyártó:
Súly:
11 dkg
Hosszúság:
30 cm
Magasság:
6 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Levesszűrő, teaszűrő 14D beszerzése a legjobb választás. Anyaga rozsdamentes fém fogantyú rozsdamentes apró-szövésű acélhálóval.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 14 cm, - nyéllel együtt: 30 cm
- magasság: 6 cm
- tömeg: 0,11 kg
Kacsahúsleves
Hozzávalók:
2-3 nagyobb (nem túl zsíros) kacsa far‑hát
1 fél zeller
2 közepes vöröshagyma
egy kisebb karalábé
4-6 szál petrezselyemgyökér
6-8 közepes sárgarépa
4 gerezd fokhagyma
egy egész zöldpaprika
kettő paradicsom (elhagyható)
10-15 szem apró (a diónál picit nagyobb nem szétfövő) krumpli
1,5 csokor petrezselyemzöld
zeller zöld, esetleg karalábélevél
15-20 szem egész fekete-bors
só, ízlés szerint
(Levesbetét: tetszés szerint cérnametélt, csigatészta, máj- vagy húsgombóc)
Elkészítése:
- A kacsa far‑hátakat az edény aljára helyezzük 2-3 darabban, majd jöhet rá a nagyobb darabra vágott zöldség a tetejére tesszük a zöldfűszerekből kötött csomagot, mehet bele a bors, só. Felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, és lassú tűzön gyöngyözve főzzük, amíg a hús egészen puha lesz. (Forrástól számított kb. 45-50 perc.) Közben el lehet elkészíteni a levesbetétet.
Megjegyzés:
Az ízesítésre használt zöldséget ne darabolyuk, hogy könnyen kivehessük a már kész levesből (hagyma, fokhagyma).
Részletes méretleírás:
- átmérő: 14 cm, - nyéllel együtt: 30 cm
- magasság: 6 cm
- tömeg: 0,11 kg
Kacsahúsleves
Hozzávalók:
2-3 nagyobb (nem túl zsíros) kacsa far‑hát
1 fél zeller
2 közepes vöröshagyma
egy kisebb karalábé
4-6 szál petrezselyemgyökér
6-8 közepes sárgarépa
4 gerezd fokhagyma
egy egész zöldpaprika
kettő paradicsom (elhagyható)
10-15 szem apró (a diónál picit nagyobb nem szétfövő) krumpli
1,5 csokor petrezselyemzöld
zeller zöld, esetleg karalábélevél
15-20 szem egész fekete-bors
só, ízlés szerint
(Levesbetét: tetszés szerint cérnametélt, csigatészta, máj- vagy húsgombóc)
Elkészítése:
- A kacsa far‑hátakat az edény aljára helyezzük 2-3 darabban, majd jöhet rá a nagyobb darabra vágott zöldség a tetejére tesszük a zöldfűszerekből kötött csomagot, mehet bele a bors, só. Felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, és lassú tűzön gyöngyözve főzzük, amíg a hús egészen puha lesz. (Forrástól számított kb. 45-50 perc.) Közben el lehet elkészíteni a levesbetétet.
Megjegyzés:
Az ízesítésre használt zöldséget ne darabolyuk, hogy könnyen kivehessük a már kész levesből (hagyma, fokhagyma).
Paraméterek
Szűrő | |
A termék anyag összetétele: | Fonott drótháló és fémváz |
Átmérő: | 14.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*