- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Krumplitörő és tepertőnyomó BLX
Krumplitörő és tepertőnyomó BLX
Krumplitörő és tepertőnyomó BLX
burgonyaprés, krumpliprés, burgonyatörő, tepertőkészítő, pityókatörő, pityókanyomó
Ár:
8.650 Ft
Cikkszám:
CZ072090-BLX
Vonalkód:
8594020072090
Gyártó:
Súly:
70 dkg
Szélesség:
7.70 cm
Hosszúság:
26 cm
Magasság:
8 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Krumplitörő és tepertőnyomó BLX beszerzése a legjobb választás. Segítségével könnyedén és gyorsan törhetünk főtt krumplit különböző ételekhez, vagy préselhetünk töpörtyűt. Anyaga 2 mm vastagságú élelmiszer ipari ónozott lemez méretre szabva, egymásba illesztve, préselve.
Részletes méretleírás:
- hosszúság kinyitva: 43 cm; - összezárva: 26 cm
- hosszúság törőkosár: 9,2 cm
- szélesség törőkosár: 7,7 cm
- magasság kosár belső: 7,6 cm; - külső: 8 cm
- tömeg: 0,70 kg
A krumplipüré!
A krumplipüré nem bonyolult étel, ha jól készítjük, akkor önmagában is csodálatos lehet, ehhez csak pár alapszabályt kell betartanunk. Következzen most tíz pürérecept, amelyek fűszerekkel vagy gumós zöldekkel dobják fel ezt a faék egyszerűségű köretet.
A legkézenfekvőbb lehetőség, hogy a pürét valamilyen fűszerrel ízesítsük lehetőleg úgy, hogy ez ne merüljön ki abban, hogy a kész pürébe zacskós szárított fűszert borítunk, majd a fogunk közül piszkálgatjuk ki az ott vigyorgó zöldeket. Ehelyett egyszerű és rettentő elegáns megoldás, ha a tejbe friss zöld fűszert forralunk: a legjobb rozmaringgal vagy kakukkfűvel, de tárkonnyal is kipróbálhatják. A krumplipüré népszerű fűszere a szerecsendió, amit szintén frissen reszelve adjanak az ételhez, az bolti, őrölt verzió sajnos kicsit megfárad a zacskókban.
A krumplipüré zsályával és cheddar sajttal szintén a fenti elven működik: a vajon lepirított zsályát tejjel és tejszínnel, majd a sajttal ízesítettük, így lesz pont annyira fűszeres, hogy ne keserű szappanhabos krumplinak érezzük, hanem enyhén zsályás, vajas, lágy pürének.
Minden recept 1 kg burgonyához szól, arányosan növeljék vagy csökkentsék az adagot, ha úgy tetszik.
Krumplipüré zellerrel és tormával
Hozzávalók:
450 g zellergumó kockára vágva
50 g frissen reszelt torma
1 pohár (kb. 150 g) tejföl
3 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál vaj
só
Elkészítése:
A burgonyát a zöldségekkel együtt 25-30 perc alatt puhára főzöm. Leszűröm, egy csészényit félreteszek a főzőlevéből és felitatom a zöldségekről az összes nedvességet.
Hozzáadom a többi alapanyagot, krumplinyomóval összetöröm a zöldségeket, ha túl masszív, akkor a főző lével hígítom.
Részletes méretleírás:
- hosszúság kinyitva: 43 cm; - összezárva: 26 cm
- hosszúság törőkosár: 9,2 cm
- szélesség törőkosár: 7,7 cm
- magasság kosár belső: 7,6 cm; - külső: 8 cm
- tömeg: 0,70 kg
A krumplipüré!
A krumplipüré nem bonyolult étel, ha jól készítjük, akkor önmagában is csodálatos lehet, ehhez csak pár alapszabályt kell betartanunk. Következzen most tíz pürérecept, amelyek fűszerekkel vagy gumós zöldekkel dobják fel ezt a faék egyszerűségű köretet.
A legkézenfekvőbb lehetőség, hogy a pürét valamilyen fűszerrel ízesítsük lehetőleg úgy, hogy ez ne merüljön ki abban, hogy a kész pürébe zacskós szárított fűszert borítunk, majd a fogunk közül piszkálgatjuk ki az ott vigyorgó zöldeket. Ehelyett egyszerű és rettentő elegáns megoldás, ha a tejbe friss zöld fűszert forralunk: a legjobb rozmaringgal vagy kakukkfűvel, de tárkonnyal is kipróbálhatják. A krumplipüré népszerű fűszere a szerecsendió, amit szintén frissen reszelve adjanak az ételhez, az bolti, őrölt verzió sajnos kicsit megfárad a zacskókban.
A krumplipüré zsályával és cheddar sajttal szintén a fenti elven működik: a vajon lepirított zsályát tejjel és tejszínnel, majd a sajttal ízesítettük, így lesz pont annyira fűszeres, hogy ne keserű szappanhabos krumplinak érezzük, hanem enyhén zsályás, vajas, lágy pürének.
Minden recept 1 kg burgonyához szól, arányosan növeljék vagy csökkentsék az adagot, ha úgy tetszik.
Krumplipüré zellerrel és tormával
Hozzávalók:
450 g zellergumó kockára vágva
50 g frissen reszelt torma
1 pohár (kb. 150 g) tejföl
3 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál vaj
só
Elkészítése:
A burgonyát a zöldségekkel együtt 25-30 perc alatt puhára főzöm. Leszűröm, egy csészényit félreteszek a főzőlevéből és felitatom a zöldségekről az összes nedvességet.
Hozzáadom a többi alapanyagot, krumplinyomóval összetöröm a zöldségeket, ha túl masszív, akkor a főző lével hígítom.
Paraméterek
Törő - Préselő | |
A termék anyag összetétele: | Horganyzott lemez |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*