- Főoldal
- Termékcsoportok
- Sütőformák
- Kosárka forma 25 db-os
Kosárka forma 25 db-os
Kosárka forma 25 db-os
kosárka sütőforma, kosár sütőforma, kosár alakú forma
Ár:
1.990 Ft
Cikkszám:
HU100902
Vonalkód:
5998223100902
Gyártó:
Ürtartalom:
4.10 cl
Magasság:
2.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Kosárka forma 25 db-os kínálatunkból! Anyaga sütőlemez, kosárka alakra préselve, összehajtva, pont hegesztve. A sütőforma 25 (huszonöt) darabos kiszerelésben kapható.
25 db = 1990 Ft
1 db = 79,60 Ft
Részletes méretleírás:
- átmérő: - felső: 6 cm, - alsó: 3,5 cm
- magasság: 2,5 cm
Diós kosárkaforma
Hozzávalók:
- a tésztához: 40 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 10 dkg porcukor, 4 tojássárgája, 25 dkg margarin
- a töltelékhez: 40 dkg darált dió, 30 dkg porcukor, 4 tojásfehérje, 10 dkg savanykás lekvár
- a tetejére: 20 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A lisztet a sütőporral és a porcukorral összevegyítjük, majd a tojás sárgákkal és a margarinnal rugalmas tésztává gyúrjuk. Lisztezett a gyúró deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk és alaposan kivajazott, 5-6 cm-es átmérőjű kis kosárkaformákat kibéleljük vele. Minden kosárkába egy-egy kiskanálnyi lekvárt teszünk, majd beborítjuk a töltelékkel. Ehhez a darált diót elkeverjük a porcukorral, majd a tojásfehérjéből vert kemény habot is beleforgatjuk.
A megtöltött kosárkákat tepsire sorakoztatjuk, és előmelegített sütőben 190 fokon 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük. Ha kihűltek, a formákból kiemeljük őket, és gőz felett megolvasztott csokoládét csorgatunk a tetejükre.
25 db = 1990 Ft
1 db = 79,60 Ft
Részletes méretleírás:
- átmérő: - felső: 6 cm, - alsó: 3,5 cm
- magasság: 2,5 cm
Diós kosárkaforma
Hozzávalók:
- a tésztához: 40 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 10 dkg porcukor, 4 tojássárgája, 25 dkg margarin
- a töltelékhez: 40 dkg darált dió, 30 dkg porcukor, 4 tojásfehérje, 10 dkg savanykás lekvár
- a tetejére: 20 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A lisztet a sütőporral és a porcukorral összevegyítjük, majd a tojás sárgákkal és a margarinnal rugalmas tésztává gyúrjuk. Lisztezett a gyúró deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk és alaposan kivajazott, 5-6 cm-es átmérőjű kis kosárkaformákat kibéleljük vele. Minden kosárkába egy-egy kiskanálnyi lekvárt teszünk, majd beborítjuk a töltelékkel. Ehhez a darált diót elkeverjük a porcukorral, majd a tojásfehérjéből vert kemény habot is beleforgatjuk.
A megtöltött kosárkákat tepsire sorakoztatjuk, és előmelegített sütőben 190 fokon 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük. Ha kihűltek, a formákból kiemeljük őket, és gőz felett megolvasztott csokoládét csorgatunk a tetejükre.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Horganyzott lemez |
Átmérő alsó: | 3.50 cm |
Átmérő felső: | 6.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*