- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kések - Vágóeszközök
- Kerámiakés védőtokkal 15 cm-es
Kerámiakés védőtokkal 15 cm-es
Kerámiakés védőtokkal 15 cm-es
védőtokos kerámia kés
Ár:
4.850 Ft
Cikkszám:
PL205599-AMB
Gyártói cikkszám:
20559
Vonalkód:
5904134205599
Gyártó:
Súly:
9 dkg
Szélesség:
3.50 cm
Hosszúság:
27 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Kerámiakés védőtokkal 15 cm-es beszerzése a legjobb választás. Anyaga kerámia penge, szilikon hatású markolattal. Gyakorlatias, könnyű és modern formatervezett. Élezése gyémántpor bevonatú fenő koronggal történik.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 15 cm; - nyél: 12 cm; - nyéllel: 27 cm
- szélesség: - penge: 0-3,5 cm
- tömeg: 0,90 kg
Fokhagymás tarja
Hozzávalók:
1 fej káposzta
3 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál tengeri só
2 teáskanál ételízesítő
1 teáskanál bors
2 evőkanál ecet
1 mokkás cukor
10 szelet tarja
1 evőkanál tengeri só
1 evőkanál bors
2 evőkanál curry
2 fej fokhagyma
2,5 dl olívaolaj
Elkészítése:
A káposztát kettéhasítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Forró olajban megdinszteljük, és közben apránként megsózzuk, ettől némi levet enged. Az íz világot fokozhatjuk némi borssal, ételízesítővel. Fedő alatt pároljuk, és ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá és még pár percig főzzük. A hússzeletek mindkét oldalát kissé megklopfoljuk, széleit fél-fél centire bevagdaljuk. A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük, aztán körülbelül egy teáskanálnyi olívaolajjal, kis tálkában alaposan összekeverjük addig, amíg majonézszerűen össze nem áll. A hússzeletek mindkét oldalát sóval, borssal, curryvel alaposan befűszerezzük, majd a fokhagyma masszával bekenjük. Forró olajban sütjük meg a hús mindkét oldalát, fedő alatt.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 15 cm; - nyél: 12 cm; - nyéllel: 27 cm
- szélesség: - penge: 0-3,5 cm
- tömeg: 0,90 kg
Fokhagymás tarja
Hozzávalók:
1 fej káposzta
3 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál tengeri só
2 teáskanál ételízesítő
1 teáskanál bors
2 evőkanál ecet
1 mokkás cukor
10 szelet tarja
1 evőkanál tengeri só
1 evőkanál bors
2 evőkanál curry
2 fej fokhagyma
2,5 dl olívaolaj
Elkészítése:
A káposztát kettéhasítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Forró olajban megdinszteljük, és közben apránként megsózzuk, ettől némi levet enged. Az íz világot fokozhatjuk némi borssal, ételízesítővel. Fedő alatt pároljuk, és ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá és még pár percig főzzük. A hússzeletek mindkét oldalát kissé megklopfoljuk, széleit fél-fél centire bevagdaljuk. A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük, aztán körülbelül egy teáskanálnyi olívaolajjal, kis tálkában alaposan összekeverjük addig, amíg majonézszerűen össze nem áll. A hússzeletek mindkét oldalát sóval, borssal, curryvel alaposan befűszerezzük, majd a fokhagyma masszával bekenjük. Forró olajban sütjük meg a hús mindkét oldalát, fedő alatt.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Kerámia |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Lila |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*