- Főoldal
- Termékcsoportok
- Fa konyhai termékek
- Ipari húsklopfoló 6,50×13×35 cm
Ipari húsklopfoló 6,50×13×35 cm
Ipari húsklopfoló 6,50×13×35 cm
húslazító, húsverő kalapács, multifunkciós klopfoló
Ár:
3.850 Ft
Cikkszám:
HU155444
Vonalkód:
5999559155444
Gyártó:
Súly:
49 dkg
Hosszúság:
35 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Ipari húsklopfoló 6,50×13×35 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga lakozott bükkfa és vegytiszta élelmiszeripari alumíniumöntvény klopfoló fejek.
Részletes méretleírás:
Klopfoló feje:
- átmérő: 6,50 cm
- hosszúság: 13 cm
- tömeg: 0,490 kg
Hosszúság nyéllel: 35 cm
Fokhagymás rántott hús
Hozzávalók:
sertéskaraj
fokhagyma
mustár
só
bors
tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
Elkészítése:
A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát nagyon apróra vágjuk vagy fokhagymatörőn átnyomjuk, ezzel bekenjük a húst, majd mustárral is megkenjük. Bepanírozzuk, és olíva olajban kisütjük. Bármilyen köret illik hozzá.
Cordon Bleu recept
Hozzávalók 4 főre:
4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
Panírozáshoz:
2 db tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
só
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nejlonzacskó alatt.
Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot.
Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük.
Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni.
Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük.
Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.
Részletes méretleírás:
Klopfoló feje:
- átmérő: 6,50 cm
- hosszúság: 13 cm
- tömeg: 0,490 kg
Hosszúság nyéllel: 35 cm
Fokhagymás rántott hús
Hozzávalók:
sertéskaraj
fokhagyma
mustár
só
bors
tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
Elkészítése:
A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát nagyon apróra vágjuk vagy fokhagymatörőn átnyomjuk, ezzel bekenjük a húst, majd mustárral is megkenjük. Bepanírozzuk, és olíva olajban kisütjük. Bármilyen köret illik hozzá.
Cordon Bleu recept
Hozzávalók 4 főre:
4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
Panírozáshoz:
2 db tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
só
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nejlonzacskó alatt.
Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot.
Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük.
Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni.
Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük.
Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
Átmérő: | 6.50 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*